IZLET U ŠKOTSKU

Modno usklađeni princ William i Kate ‘jurili‘ poput BMX bandita

Kate Middelton i princ William bili su u zajedničkom posjetu u Škotskoj, a u jednom trenutku odlučili su pokazati vozačke sposobnosti - na biciklu.

Ne pamtimo kad smo posljednji put britanski kraljevski par, princa i princezu od Walesa vidjeli tako dobro raspoložene. Netom prije putovanja Singapur na svečanu dodjelu nagrada Earthshot, koje dodjeljuje njegova zaklada za razvoj inovativnih rješenja za ublažavanje posljedica klimatskih promjena i regeneracije našeg planeta, princ William se odlučiio sa suprugom Kate uputiti u Škotsku. Princ i princeza od Walesa ondje su došli kako bi podržali razvoj lokalnih ruralnih zajednica.

image

Opušteni William i Kate u Škotskoj

JANE BARLOW AFP

Da posjetiteljima željnima avanture i aktivnosti na otvorenom ondje na raspolaganju stoje brojni sadržaji, pokazali su i vlastitim primjerom. U dvorištu osnovne škole Burghead Primary u Morayju, Kate i William na oduševljenje mnogih pokazali su vještine na biciklističkom poligonu.

image

Princeza od Walesa voli izazove

JANE BARLOW AFP
image

Kate i William isprobali su brdske bicikle

JANE BARLOW AFP
image

I princ William je prošao poligon

JANE BARLOW AFP

Odjevena u Burberryjevu jaknu koja stoji oko 900 eura i trapez traperice Kate se modno uskladila sa suprugom Williamom. Princ je također odabrao zelenu jaknu i tamno plave hlače. Kate je za ovu ležernu priliku odabrala i smeđe Chelsea čizme koje su i ove sezone IN. Riječ je o čizmama francuskog modnog brenda ba&sh koje stoje oko 490 eura.

Nakon što je odradila poligona na brdskom biciklu Kate je porazgovarala učenicima i djecom iz vrtića s kojima je popila čaj u školskoj kantini.

image

Princeza obožava djecu

JANE BARLOW AFP

Kraljevski par je posjetio i obiteljsku farmu Brodieshill na kojoj volontiraju tinejdžeri i mladi ljudi u dobi od 14 do 29 godina života u sklopu programa za zaštitu mentalnog zdravlja mladih koji odrastaju u izoliranim ruralnim zajednicama.

image
JANE BARLOW AFP

Nakon posjeta Škotskoj princ William kreće na trodnevnu azijsku turneju, a princeza Kate će se, kako pišu britanski mediji, posvetiti majčinskim obavezama i odgoju njihovo troje djece. A najviše svom nestašnom 10-godišnjem sinu, princu Georgeu koji se priprema za polaganje školskih ispita.

image

Princeza od Walesa uspješno je svladala poligon na brdskom biciklu

JANE BARLOW AFP
Linker
11. travanj 2024 14:55