Dosta joj je svega?

‘Najtužnija‘ europska princeza podvrgnuta četverosatnoj operaciji: Mnogi još smatraju da je samo htjela pobjeći od supruga

Iako se njezin posjet Južnoj Africi trebao već odavno završiti, princeza Charlene od Monaka još uvijek boravi u domovini zbog infekcije sinusa zbog koje nije smjela putovati zrakoplovom. Nakon niza operacija, podvrgnuta je još jednoj, a palača tvrdi da će je uskoro posjetiti suprug i djeca.

Otkako je u svibnju otputovala u svoju domovinu, Južnu Afriku, monegaška princeza Charlene odgađa povratak na dvor. Iako mnogi smatraju kako je princeza naprosto 'pobjegla' od supruga, princa Alberta od Monaca, princeza je u nedavnom ekskluzivnom razgovoru za Channel24 pojasnila je da se ne može vratiti zbog narušenog zdravlja.

Naime, Charlene ima ontološke tegobe, odnosno ozbiljnu upalu sinusa, zbog čega nije mogla letjeti zrakoplovom. Princeza je operirana u Južnoj Africi; operacija je trajala čak četiri sata, a uskoro će je posjetiti njezin suprug i njihova djeca.

Čitajte i: Bijeg ili peh sa zdravljem? Princeza Charlene opet je produžila boravak u Africi zbog boli u ušima

"Imala sam operativni zahvat zbog kojeg ne mogu naći se na visini većoj od 6000 metara. Radi se o tome da mi se ne može izjednačiti tlak u uhu", objasnila je dodavši kako su njezini problemi sa zdravljem počeli teškom infekcijom uha, nosa i grla početkom svibnja.

Infekcije su vjerojatno posljedica operativnog zahvata podizanja sinusa i presađivanju kostiju u pripremi za zubne implantate kojem se podvrgnula uoči dolaska u Južnu Afriku.

Zbog komplikacija morala je odgoditi planirani povratak u Monaco gdje je 2. srpnja trebala proslaviti okruglu, desetu obljetnicu braka sa suprugom. Inače, Charlene se u Južnoj Africi angažirala oko spašavanja gotovo istrebljenih nosoroga i obilaska nacionalnih parkova s rendžerima i ekolozima.

Čitajte i: Najnesretnija princeza u Europi! Otkrivena tajna frizure kneginje Charlene, aferama Alberta II. nema kraja

Inače, Charlene je u novu godinu ušla s novom frizurom, točnije izbrijanim dijelom glave, što su mnogi protumačili svojevrsnim buntom i suptilnim iskazivanjem nezadovoljstva njezinim brakom. Naime, anonimna 34-godišnja Brazilka, nastanjena u Italiji, tvrdi da joj je princ Albert napravio dijete, a potom je nemilosrdno napustio.

Iako Albert sve negira, ne može izbrisati činjenicu da već ima dvoje izvanbračne djece - 29-godišnju kćer Jazmin Grace Grimaldi i 18-godišnjeg sina Alexandrea Grimaldija Costu koje je dobio nakon afera. Charlene zbog dvorskih protokola ne može javno progovoriti o ovoj temi, no svoje nezadovoljstvo zato iskazuje na druge načine, kao što je promjena frizure.

Linker
17. travanj 2024 15:25