presladak detalj

Neka svi znaju! Princ Harry je dirljivom posvetom kćerkici Lilibet pokazao koliko uživa u ulozi oca

Ponosni tata na snimanju spota za svoju novu neprofitnu organizaciju nosio je majicu sa simpatičnim natpisom posvećenim svojoj mezimici.

Iako više nije službeno član britanske kraljevske kuće, pa je tako izgubio i brojna počasna pokroviteljstva nad raznim udrugama i zakladama koje brinu o bolesnima, pravima djece, invalidima, očuvanju prirode, princ Harry pun je ideja kako i dalje pomagati.

Nedavno je osnovao neprofitnu turističku organizaciju Travalyst koja potiče turiste da paze na okoliš zemlje po kojoj putuju i uvažavaju navike lokalnih zajednica. Tim povodom snimio je prvi spot namijenjen turistima koji posjećuju Novi Zeland kako bi svojim odgovornim ponašanjem pridonijeli održivosti.

image

Princ Harry u spotu nosi majicu s natpisom 'tata djevojčice'.

Screenshot Youtube

A za snimanje spota gdje s dvoje djece trči šumom, odabrao je majicu s natpisom 'Girl Dad' i tako odao počast 11 mjesečnoj kćerkici Lilibeth, obiteljskoj miljenici koja će po najavama uskoro prvi put upoznati prabaku, kraljicu Elizabetu II. povodom njezinog platinastog jubileja.

Malenu Lilibet, koja je i dobila ime po kraljici, princ Harry i mama Meghan Markle dobro čuvaju od očiju javnosti pa je tako do sada objavljena samo jedna njezina fotografija kojom su s trogodišnjim sinčićem Archiejem svijetu čestitali blagdane i Novu 2022.

image

Princ Harry, Meghan Markle, Archie i Lilibet.

EYEPRESS VIA AFP/AFP/PROFIMEDIA

A Novi Zeland ima posebno mjesto u srcima princa Harryja i Meghan Markle. Ta im je zemlja naime, bila prva na pameti kada su odlučili napustiti Veliku Britaniju. U njezinu prirodu i ljude zaljubili su se 2018. za njihovog prvog i posljednjeg zajedničkog službenog posjeta kada je Harry na jednoj od netaknutih plaža javno izjavio - ovdje bih mogao živjeti.

No taj posjet bacio je i malu sjenku na njegovo ponašanje koje sada pokušava ispraviti svojom organizacijom Travalyst koja će pružati mogućnost da grad ili zemlja domaćin ocjene ponašanje turista koji ih posjećuju. Ulovljen je naime, kako na istoj plaži baca papirić od bombona pa je njegov tadašnji posjet lokalna agencija Aotearoa New Zeland Trip Rater odlučila ocijeniti sa 3,5 od mogućih pet.

U korist mu je išlo to što je kupio med od lokalnih proizvođača i što je u jednom od otvorenih bungalova za vrijeme pranja zuba - zatvorio vodu.

Linker
18. travanj 2024 09:46