Drama se nastavlja

Nema kraja sramotama: Polubrat Meghan Markle rekao je Harryju da će mu ona uništiti život

U pismu koje je poslao uoči njihovog vjenčanja, Thomas Markle Jr. nazvao je Meghan plitkom i nagovarao Harryja da odustane od vjenčanja dok nije kasno. Sve to sada je otkrio u novom traileru za australski Big Brother.

Nakon što je polusestra Meghan Markle, Samantha Markle, ranije ove godine izjavila kako je sigurna da će se vojvotkinja i princ Harry ubrzo rastati, sada je paljbu na Meghan započeo i njezin polubrat Thomas Markle Jr.

Naime, otuđeni Thomas je Meghan nazvao 'plitkom' i to u prvom traileru za australijski Big Brother VIP. Ovim potezom Thomas je očito pokazao da voli stvarati dramu te je sebe nazvao 'najvećim bratom ikada'.

"Rekao sam princu Harryju: Mislim da će ti uništiti život. Vrlo je plitka", rekao je Thomas na snimci, zbog čega Meghan čekaju izrazito teški dani, kada će se ponovno morati suočavati s javnim blaćenjem i to od strane njezine obitelji.

Čitajte i: Polusestra Meghan Markle nastavlja paljbu! Sada njoj i Harryju predviđa kraj braka: Trebaju se ispričati'

image
Thomas Markle Jr.
MEDIAPUNCH/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Thomas je uoči kraljevskog vjenčanja 2018. godine poslao pismo Harryju u kojem mu je rekao da još uvijek nije kasno da odustane od vjenčanja. U njemu je napisao da Meghan očito nije prava žena za Harryja te se "ponaša kao princeza, iako je glumica C klase u Hollywoodu."

Ljuta polusestra

Inače, Meghan već ima zategnut odnos s ocem Thomasom Markleom, ali i polusestrom Samanthom koja je već nekoliko puta progovorila protiv svoje polusestre.

U istupu koji se dogodio nakon velikog intervjua Meghan i Harryja s Oprom Winfrey, Samantha je rekla kako je Meghan iskoristila svoju depresiju kao izgovor da "tretira ljude poput smeća" te da njoj i Harryju ne predviđa sretan brak.

"Vidim će se ovo završiti razvodom ako ne dobiju opsežna savjetovanja i ako se ne dogovore da rade na tome da budu iskreni i da se ispričavaju svima koje su oštetili tijekom ove dvije godine svoje igre", rekla je.

Čitajte i: Šokantno priznanje Meghan Markle: ‘Nisam više željela biti živa. Harry me samo držao dok sam plakala‘

Osim toga, rekla je kako Meghan laže da se njih dvije nisu vidjele 18 godina, iako nikada nije upoznala članove kraljevske obitelji niti ima ikakvu komunikaciju s vojvotkinjom.

"To je laž, postoji mnoštvo fotografija na kojima smo zajedno svih ovih godina", rekla je Markle. Meghanina polusestra u siječnju je objavila i memoare "The Diary of Princess Pushy’s Sister Part 1" u kojima je ispričala "pravu istinu" o obitelji Markle. Kada je Oprah pitala Meghan što misli o ovim memoarima, vojvotkinja je bila vrlo jasna: "Bilo bi jako teško ispričati sve o meni ako me ne poznaješ".

Linker
25. travanj 2024 15:53