Komentari se nižu

Nespretan kralj Charles nasmijao publiku: Pogledajte kako je otkrio pozornicu Eurosonga

Liverpool će biti ovogodišnji domaćin popularnog glazbenog natjecanja, a sada je otkriveno kako izgleda pozornica. Kralj Charles i njegova supruga Camilla otkrili su pozornicu pritiskom na gumb, a on je zbog nespretnog poteza nasmijao gledatelje.

Za manje od dva tjedna počinje omiljeno glazbeno natjecanje – Eurosong! Britanski kralj Charles i njegova supruga Camilla u srijedu su otkrili pozornicu koja će od 9. do 13. svibnja ugostiti predstavnike za pjesmu Eurovizije. Kralj je najavio da će s velikim zanimanjem gledati natjecanje koje se ove godine održava u Liverpoolu, susreo se s britanskom predstavnicom Mae Muller te poručio kako će natjecanje pratiti s velikim zanimanjem.

Ipak, otkrivanje pozornice nije prošlo najuspješnije, sudeći po komentarima gledatelja koji nisu oduševljeni odabirom osoba za za to. Kralj Charles prikupio je negativne komentare zbog nespretnog načina na koji je pritisnuo dugme s kojim je otkrivena pozornica.

image
PHIL NOBLE/WPA POOL/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA PHIL NOBLE/WPA POOL/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Odmah nakon što je snimka osvanula na službenom Instagram profilu Eurovizije, pratitelji su krenuli komentirati Charlesov potez. Dok je Camilla pritisnula gumb, kralj ga je uspio promašiti te je umjesto gumba, stisnuo žuti okvir oko njega.

"Koliko teško može biti stisnuti gumb", „Jesu li oni zaista bili najbolji odabir za ovo?", "Imao je samo jedan posao, a to je stisnuti gumb", samo su neki od komentara na Instagramu.

Ipak, nije samo Charles bio na meti kritika, već i pozornica koju su mnogi okarakterizirali kao "malu" i nedovoljno impresivnu.

image

Kralj Charles i kraljica Camilla na otkrivanju pozornice Eurovizije

PHIL NOBLE/AVALON/PROFIMEDIA PHIL NOBLE/AVALON/PROFIMEDIA

Osim što ovo glazbeno natjecanje izaziva veliku euforiju vjernih obožavatelja, sljedećeg mjeseca Britanija će postati i svojevrsna pozornica za niz proslava organiziranih povodom službene krunidbe kralja Charlesa III. u Westminsterskoj opatiji 6. svibnja, a dan nakon bit će održan i koncert u dvorcu Windsor.

Iako je prošlogodišnju pobjedu odnijela Ukrajina, zbog ruske invazije i rata nije bilo moguće organizirati spektakl u Kijevu, pa je odlučeno iz sigurnosnih razloga da će isto biti održano u Liverpoolu. Britanska je vlada u veljači najavila kako će pokloniti tri tisuće karata izbjeglicama iz Ukrajine, a sve kako bi mogli uživati u spektakularnoj Euroviziji.

Linker
24. rujan 2023 22:03