Provokacija

Netko se zaigrao: Pogledajte što je osvanulo na luksuznom engleskom travnjaku prije krunidbe

Nitko od domaćih ne zna ili ne želi reći tko je preko noći uzeo kosilicu u ruke te želi li ovim prikazom možda nešto poručiti kraljevskoj obitelji.

Neki su na travnjaku crtali kukaste križeve, a drugi radije crtaju spolovila – divovski penis misteriozno je osvanuo na travi Royal Crescenta, luksuznog kompleksa zgrada u engleskom gradu Bathu, samo dva dana prije krunidbe kralja Charlesa III. Nepoznati šaljivdžije kosilicom su izradili gigantski falus na inače savršenom engleskom travnjaku jedne od najekskluzivnijih britanskih ulica, čije ime u prijevodu glasi „kraljevski polumjesec”, na kojem je planirana velika gradska proslava krunidbe. Nitko od domaćih ne zna ili ne želi reći tko je preko noći uzeo kosilicu u ruke te želi li ovim prikazom možda nešto poručiti kraljevskoj obitelji, a nije još poznato ni hoće li se penisom pozabaviti policija.

image

Divovski penis najbolje se vidi iz zraka

SWNS/SWNS/PROFIMEDIA

Kako bilo, Englezi su poznati kao vješti vrtlari, pa će vjerojatno do subote uspjeti srediti travnjak na kojem će se uz proslavu krunidbe ujedno obilježavati 300 godina od početka georgijanskog doba. Posjetitelji će pritom, baš u engleskom stilu, moći dekorirati vlastitu kraljevsku krunu, pogledati kako se mijenjala kraljevska moda kroz stoljeća te kušati jela iz georgijanske ere, piše New York Post.

Linker
22. travanj 2024 12:21