ANGELA WEISS AFP
Ne puštaju je na miru

Nevolje s rodbinom ne staju: Polubrat Meghan Markle priča jako loše stvari o njoj u Big Brotheru

Otkako je ušao u australski Big Brother, polubrat vojvotkinje od Sussexa ne staje pričati o njoj, sada je izjavio da je kraljevskom braku došao kraj.

Otkako je ušao u australski Big Brother, polubrat vojvotkinje od Sussexa ne staje pričati o njoj, sada je izjavio da je kraljevskom braku došao kraj.

Nevolje za Meghan Markle od strane obitelji po očevoj strani - ne prestaju, sada se javio njezin polubrat Thomas Markle Jr. koji je svoju slavnu sestru komentirao ni više ni manje nego u emisiji australskog Big Brother VIP.

Polubrat s kojim nema baš previše bliske odnose za reality show je komentirao ljubavni život svoje mlađe sestre. Thomas Markle Jr. naime tvrdi da je braku Meghan Markle i princa Harryja odzvonilo, jer je prvi brak njegove sestre potrajao dvije godine.

image
Meghan Markle prvi brak okončala je 2013.
WILLIAM WEST AFP

Thomas Markle Jr., inače 55-godišnji udovac iz Oregona, tvrdi da je brak Meghan Markle i britanskog princa pred raspadom - prenio je to australski Big Brother VIP.

Očito se zahvaljujući sestri ubacio u reality u kojem sudjeluju poznate osobe, a čini se kako mlađu sestru neće ostaviti na miru dok bude u toj kući. Tako je već u najavi emisije kazao je da je Megan "potpuno pregazila" svog prvog supruga. Podsjetimo, vojvotkinja od Sussexa bila je u braku s američkim filmskim producentom Trevorom Engelsonom, no za sada se ne zna razlog njihova prekida.

Čitajte i: Svi ratovi Meghan Markle! Nesuđena princeza borila se protiv tabloida, vlastite obitelji, javnosti...

Samo o njoj priča

"Lik s kojim je bila u braku prvi put - samo ga je pregazila i ostavila", kaže Meghanin polubrat. Nakon opaske jednog od sustanara da to što govori zvuči vrlo "hladnokrvno", Markle Jr. odgovara da je "Harry idući za odstrel".

image
Princ Harry i Meghan Markle pokušali su molbama smiriti njenu obitelj.
ED JONES AFP

Meghan se za 44-godišnjeg producenta udala u rujnu 2011., rastali su se nakon 23 mjeseca zbog nepomirljivih razlika. On se kasnije oženio za Tracey Kurland, bogatu nasljednicu.

Čitajte i: Nema kraja sramotama: Polubrat Meghan Markle rekao je Harryju da će mu ona uništiti život

Promo video za Big Brother pokazuje i da se Meghanin brat priprema napisati pismo za vojvodu i vojvotkinju od Sussexa, a otkako je ušao u taj reality ne staje pričati o polusestri. Otkrio je tako da je uoči kraljevskog vjenčanja 2018. poslao pismo Harryju u kojem mu je rekao da još uvijek nije kasno da odustane od vjenčanja. U njemu je napisao da Meghan očito nije prava žena za njega te se "ponaša kao princeza, iako je glumica C klase u Hollywoodu."

image
Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa vjenčali su se u svibnju 2018.
SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Ovo je samo posljednja u nizu blamaža koje Meghan sustižu iz očeve obitelji, jer je, kako smo pisali, uz polubrata konstantno na meti i polusestre i oca. Kao dijete rastavljenih roditelja - Afroamerikanke Doire Ragland i američkog Irca Thomasa Marklea - Meghan je od malena razvila iznimno čvrstu vezu s majkom.

Iako je s očevom obitelji imala doticaja, njihove veze gotovo su potpuno popucale kako je bivša glumica odrastala. Članovi obitelji, s ocem na čelu, silovito su joj se vratili u život, kao u najgoroj noćnoj mori. Otac Thomas, polusestra Samanta i polubrat Thomas Jr., silno se trude prodati njihovu obiteljsku intimu medijima. Ove godine Samantha Markle je napisala i objavila memoare u kojima je - većinu stranica posvetila pljuvanju svoje mlađe polusestre.

Linker
26. travanj 2024 08:15