DOUG PETERS PA IMAGES/PROFIMEDIA
MALENI ARCHIE

Nismo ga dugo vidjeli: Osvanula nova fotografija sina princa Harryja i Meghan Markle

Korisnici Twittera zaključili su kako Archie jako sliči ocu Harryju, a mnogi od njih nisu se mogli načuditi koliko se promijenio i narastao.

Korisnici Twittera zaključili su kako Archie jako sliči ocu Harryju, a mnogi od njih nisu se mogli načuditi koliko se promijenio i narastao.

Princ Harry i Meghan Markle još uvijek se ne pojavljuju u javnosti sa svojom djecom, a njihovog smo sina Archieja i kći Lilibet imali prilike vidjeti jedino na rijetkim obiteljskim portretima. Međutim, u srijedu su obožavatelji Sussexa došli na svoje jer je fotografija trogodišnjeg Archieja neočekivano osvanula na društvenim mrežama.

Riječ je o snimci zaslona nastaloj za vrijeme videopoziva u kojem su sudjelovale Meghan, osnivačica i izvršna direktorica konzultantske tvrtke Full Circle Strategies Jotaka Eaddy te politička strateginja Donna Brazile.

Uz Markle je stajala njezina majka Doria Ragland, a maleni Archie sjedio joj je u krilu. Fotografiju je prvo na Twitteru podijelila vojvotkinja Harris, profesorica iz Minnesote koja se specijalizirala za američke studije i feminizam, no u međuvremenu je nestala s njezinog profila.

Korisnici društvenih mreža zaključili su kako Archie jako sliči ocu Harryju, a mnogi od njih nisu se mogli načuditi koliko se promijenio i narastao.

Inače, fotografija Markle i Archieja pojavila na dan dolaska princa Williama i Kate Middleton u Boston, gdje se očekuje da će provesti tri dana kako bi prisustvovali drugoj dodjeli nagrade Earthshot. Kako navode izvori za američke medije, princ i princeza od Walesa se za vrijeme svog boravka u Sjedinjenim Američkim Državama ne planiraju susresti s Harryjem i Meghan.

Linker
26. travanj 2024 19:37