Kate Middleton

 JUSTIN TALLIS/WPA POOL/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Nezdravi osjećaji

Nova bombastična knjiga otkriva najteži zadatak koji je u životu morala obaviti Kate Middleton

Nekadašnja „nevjerojatna četvorka” odigrala je predstavu za javnost i njihova je sloga bila samo iluzija, piše Robert Jobson, prekaljeni izvjestitelj s kraljevskih dvora.

Nekadašnja „nevjerojatna četvorka” odigrala je predstavu za javnost i njihova je sloga bila samo iluzija, piše Robert Jobson, prekaljeni izvjestitelj s kraljevskih dvora.

Za Kate Middleton hodanje uz princa Harryja i Meghan Markle poslije smrti kraljice Elizabete II navodno je bilo nešto „najteže” što je morala učiniti. Tako barem tvrdi Robert Jobson, dugogodišnji prekaljeni izvjestitelj s kraljevskih dvora, u novoj knjizi „Naš kralj”. Princezi od Walesa taj je zadatak teško pao, piše Jobson, zbog „nezdravog osjećaja” koji je vladao između parova. „Catherine je kasnije priznala starijem članu kraljevske obitelji da je ta šetnja dva para najteže što je ikada morala napraviti”, Jobson je otkrio Daily Mailu bombastičnu tvrdnju iz knjige koja izlazi 13. travnja.

image

Princeza od Walesa navodno je osjećala "nezdravu" atmosferu

JAMES WHATLING/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Kate Middleton i princ William te Meghan Markle i princ Harry zajedno su se pojavili pred očima javnosti 10. rujna 2022. godine, dva dana nakon smrti kraljice Elizabete II u 96. godini života. Nekadašnja „nevjerojatna četvorka” - „Fab Four” kako su ih nazvali mediji - odjevena u crninu, pozdravljala je okupljene štovatelje pokojne kraljice i promatrala cvijeće koje su dobronamjernici ostavili ispred vrata dvorca Windsor njoj u čast. Unatoč tome što je zajedničko pojavljivanje izgledalo kao pomirenje, Jobson izvještava da je to bila samo „iluzija” koju su odigrali.

image

Fab Four su odglumili slogu, smatra autor nove knjige o prilikama u kraljevskoj obitelji

KIRSTY O‘CONNOR/PA IMAGES/PROFIMEDIA

Stručnjakinja za govor tijela Judi James ranije je još rekla za Page Six kako je Meghan, vojvotkinja od Sussexa, pokazivala znakove „unutrašnje tjeskobnosti” tijekom zajedničke šetnje. „Izgledala je više kao žena koja čeka da joj neko dade znak, a ne kao da želi ići naprijed. Njeno često dodirivanje kose upućuje na unutrašnju anksioznost”, procijenila je James. Druga stručnjakinja, dr. Lillian Glass, smatrala je pak da je Meghan bila „u strahu” nakon što su je izviždali tijekom kraljičinog platinastog jubileja: „Nedvojbeno je bila preplašena, tako se čvrsto držala za Harryjevu ruku dok su hodali svi zajedno.”

image

Meghan Markle je, po mišljenju stručnjakinja za govor tijela, bila preplašena i tjeskobna

CHRIS JACKSON/PA IMAGES/PROFIMEDIA

Unatoč zloj krvi, Buckinghamska palača i Sussexi završavaju plan o njihovom prisustvovanju krunidbi kralja Charlesa III, otkrio je Page Six. „Puno se o tome raspravljalo, a vremena nema puno, no to je povijesni događaj i nadamo se da će Harry i Meghan biti ondje. Sve su obitelji teške, a ovo nije obična obitelj, naravno”, rekao je upućeni izvor i dodao kako se procjenjuje da je odluka u Harryjevim rukama, a on ima puno pitanja o tome kako će cijelo događanje izgledati.

Linker
27. travanj 2024 21:42