KRATKI FILM

Nova era: Kate i William podijelili video Charlotte, Louisa i Georgea iz palače

Video kojim su popratili sve krunidbene aktivnosti i pripreme oduševio je njihove obožavatelje jer se radi o jednom od rijetkih trenutaka u kojima su dali uvid u svoj dom.

Kraljevska obitelj uvijek je oprezno dijelila fotografije, osobito svojih najmlađih, a vrlo rijetko iz njihovih domova. Ipak, princeza Catherine i princ William kao da najavljuju promjene na dvorima kroz objavu videa koji pratitelje pušta "iza scene" prošlotjedne krunidbe Charlesa III. Video objavljen na službenom YouTubeu daje rijedak uvid u njihov obiteljski život u Kensingtonskoj palači.

Uz razne kadrove koji su mogli biti viđeni i u prijenosu, najviše pozornosti je privukao upravo trenutak spremanja princa i princeze od Walesa i njihove djece za krunidbu. U videu možemo vidjeti petogodišnjeg Louisa i osmogodišnju Charlotte te princezu Catherine kako ulazi u sobu u haljini Alexander McQueen i u kraljevskom plaštu, a istim takvim plaštom bio je okićen i princ William, koji uskoro nakon supruge ulazi u sobu.

Mnogi misle kako je ovo odgovor na dokumentarni serijal koji su Meghan Markle i princ Harry snimili u suradnji s Netflixom, a koji je lani podigao mnogo prašine. Video princeze i princa od Walesa dočekan je s odobravanjem i brojnim komplimentima jer su budući kralj i kraljica umješno spojili javno i privatno i uspjeli se približiti obožavateljima.

Linker
15. travanj 2024 09:52