Peter Phillips, Lindsay Wallace and Prince William
Royal Ascot, Day Four, Horse Racing, Ascot Racecourse, Berkshire, UK - 17 Jun 2022

 JAMES VEYSEY/SHUTTERSTOCK
LOŠE RAZDOBLJE

Novi problemi na kraljevskom dvoru: Omiljeni unuk pokojne kraljice Elizabete II. ponovno je solo

Čini se kako nevoljama u britanskoj kraljevskoj obitelji nema kraja. Sada su objavili kako je došao kraj ljubavi između sina princeze Anne i njegove odabranice.

Peter Phillips , sin princeze Anne za kojeg se govorilo da je bio omiljeni unuk pokojne kraljice Elizabete prekinuo je sa svojom djevojkom Lindsay Wallace nakon tri godine veze. Par se prema pisanima stranih medija odlučio razići mirno te će ostati u prijateljskom odnosu. Prekid nije zbog treće osobe, već zbog toga što su sve manje vremena provodili zajedno. Peter je zbog poslovnih obveza i rada u F1 često bio odsutan i puno je putovao, što je vjerojatno rezultiralo udaljavanjem od partnerice, rekao je izvor za časopis Hello!.

image

Peter Phillips i Lindsay Wallace u kraljevskoj loži na konjskim utrkama

DAVID HARTLEY/SHUTTERSTOCK
image

Peter Phillips i Lindsay Wallace

DAVID HARTLEY/SHUTTERSTOCK

Unuk pokojne kraljice živi na majčinom imanju Gatcombe no ne dobiva novac od kraljevske obitelji već radi radi za agenciju za prava CSM Sport & Entertainment. Osim toga i ambasador je globalne humanitarne organizacije ISPS Handa, pa ima punee ruke posla. Ovaj 46-godišnjak prije veze s Lindsay bio je u braku s Autumn Phillips od koje se rastao 2020. godine nakon 12 godina braka i s njom ima dvije kćeri - 13-godišnju Savannah i 12-godišnju Islu.

image

Peter Phillips s princezom Beatrice i kćerima

JEFF GILBERT/WPA POOL/SHUTTERSTOCK JEFF GILBERT/WPA POOL/SHUTTERSTOCK

Sada već bivša djevojka Lindsay, također iza sebe ima brak. Rastala se nakon 11 godina od supruga Andrewa, biznismena, otprilike u isto vrijeme kada je i Peter najavio razvod. Glasine o romansi između Petera i Lindsay rasplamsale su se u ožujku 2021. Peter je viđen kako odlazi u posjet Lindsay iako je u vrijeme u Velikoj Britaniji bila stroga karantena zbog korona virusa. Peter je prekršio ograničenja karantene. Osam mjeseci kasnije i javno je priznao da je zaljubljen. Na krštenje svog nećaka Lucasa poveo je upravo Lindsay kao pratilju. Tada je napravio velik korak u njihovom odnosu upoznavši ju sa svojom pokojnom bakom kraljicom Elizabetom II. Prema komentarima bliskih izvora tada, kraljica mu je dala potporu i bilo joj je važno da je sretan.

image

Peter Phillips i Lindsay Wallace u kraljevskoj loži na Wimbledonu

JAVIER GARCIA/SHUTTERSTOCK

Unatoč tome što po rođenju imaju pravo na titule, a i činjenici da je Peter bio najstariji kraljičin unuk, ni on ni njegova sestra Zara ih nemaju jer su njihovi roditelji željeli da imaju što normalniji život. Peter je 18. u redu za prijestolje.

Linker
16. travanj 2024 14:32