Slavlje u obitelji

Obiteljska idila u kraljevskoj obitelji: Princeza Eugenie pokazala je novu predivnu fotografiju sina

Da je za rođendan dobila najbolji mogući poklon, unuka kraljice Elizabete pokazala je s dvije prekrasne fotografije svoje mlade obitelji.

Princeza Eugenie uživa u prvim danima majčinstva sa svojom malenom obitelji u čijem je krugu proslavila i rođendan. Tim se povodom oglasila i na Instagramu. "Hvala vam na ljubavi za jučerašnji rođendan... Dobila sam najbolji poklon koji sam mogla tražiti", napisala je princeza uz dvije neodoljive fotografije.

Eugenie je napunila 31godinu u utorak, a ona i suprug Jack Brooksbank sina Augusta dobili su 9. veljače. Na jednoj fotografiji novopečeni roditelji smiju se jedno drugome dok majka drži u naručju svog sina.

Maleni dječak star samo šest tjedana zaogrnut je udobnim puloverom, na čijim je leđima izvezeno njegovo ime u plavoj boji. Na drugoj fotografiji maleni pozer se probudio i pogledao ravno u kameru, dok se gnijezdi na tatinom ramenu.

Čitajte i: Zbog bolesti porod je bio rizičan: Princeza Eugenie dobro se oporavlja nakon carskog reza

Mlada mama objavila je i predivnu posvetu sinu i svim majkama povodom svog prvog majčinog dana. Uz neodoljivu fotografiju malenog Augusta smještenog među cvijećem, Eugenie je napisala posvetu i sinu, ali i svojoj majci.

"Tako sam uzbuđena što sam Augustova majka i kao što možete vidjeti uživam u svom prvom Majčinom danu. Također slavim i svoju predivnu mamu s ovom zajedničkom fotografijom iz ožujka 1990. Toliko si me toga naučila", kazala je princeza Eugenie i dodala čestitku za Majčin dan svima.

Uživaju u prvim danima sa sinom

Eugenie i Jack sina su nazvali August Philip Hawke. Time su odali počast Eugenijinom djedu princu Philipu, koji je nedavno pušten s bolničkog liječenja.

Čitajte i: Stigla kraljevska prinova! Kraljica Elizabeta II. sretna je što je na svijet stiglo njezino deveto praunuče

Mladi par uživa u obiteljskom životu s prinovom u domu Frogmore Cottage, koji pripada njennoj baki i djedu - kuća koja se nalazi na imanju Windsora, a bila je dom i princu Harryju i Meghan Markle.

Sussexi su posudili svoj dom Eugenie, koji je blizu dvorca Windsor gdje su kraljica Elizabeta i njen suprug smješteni otkako je počela pandemija.

Kraljica je obilježila rođendan svoje unuke s posebnom porukom koju je objavila na službenim profilima društvenih mreža. "Želim princezi Eugenie vrlo sretan rođendan dana", pisalo je na čestitci uz emotikon rođendanske torte i crvenog balona.

Linker
20. travanj 2024 00:35