Rat se zahuktava

Obožavatelji budućeg britanskog kralja i kraljice uzvraćaju udarac!

Na dan kad se prikazuje prvi dio Netflixovog dokumentarca o Harryju i Meghan, na društvenim mrežama dijeli se nikad viđena fotografija Williama i Kate.

Poslije nezgodno tempiranih najava za dokumentarac o Harryju i Meghan - čiji se prvi dio prikazuje danas - obožavatelji "protivničkog tima”, princa i princeze od Walesa, pružaju svesrdnu podršku svojim miljenicima. Na društvenim mrežama pojavila se dosad neviđena crno-bijela fotografija iz 2011., s vjenčanja princa Williama i Kate. Teško da je moguće izgledati zaljubljenije nego njih dvoje na fotografiji koja rastapa srca. Drže se za ruke, presretni što su taj trenutak ukrali samo za sebe dok fotograf objektivom vješto "hvata" baš tu razmjenu nježnosti i podrške.

Obožavatelj budućeg britanskog kralja i kraljice napisao je ispod fotografije objavljene na svojem profilu: "Nikada prije viđena slika princa i princeze od Walesa na dan njihova vjenčanja. Podijelili su ovu sliku u svojoj božićnoj čestitki".

Čini se da se prijepor između braće i njihovih supruga, koji je eskalirao premijernom prikazivanjem prvog dijela dokumentarca o Harryju i Meghan, poput požara proširio društvenim mrežama.

image

Podjednako se vole i poslije jedanaest godina braka.

PA IMAGES/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA PA IMAGES/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA

Sve je manje neutralnih: fanovi se dijele na dva tima, a pritom padaju i žestoke riječi. Tko je u pravu i tko će pobijediti u nesmiljenoj borbi za naklonost i odobravanje, pokazat će vrijeme. Dotad će se na svjetlo dana izvlačiti "streljivo": fotografije posvađane četvorke i pokušati privući što veća pozornost.

Linker
21. travanj 2024 00:03