Vidi znakove

Oglasila se polusestra: Prognozira skori raspad braka Meghan Markle i princa Harryja

Prognoze otuđene polusestre temelje se na snimci s košarkaške utakmice na kojoj je Meghan Markle odbila suprugov poljubac pred tisućama gledatelja.

Samantha Markle, otuđena polusestra Meghan Markle, smatra da će Meghan i princ Harry uskoro prekinuti vezu. Unatoč tome što nije bila u kontaktu s vojvotkinjom od Sussexa još od 2014., Samantha je u intervjuu za GB News ustvrdila kako je „vidjela znakove” da Harry i Meghan više nisu u slozi, prenio je Page Six. „Ovo je toliko drugačije i toliko nije u skladu s njenim karakterom. Prije je na svim fotografijama visila na njemu, grlila ga, držala ga za ruke, držala mu ruku na leđima”, komentirala je Samantha snimku s NBA utakmice na kojoj Meghan odbija Harryjev poljubac.

„Što ovo znači? Je li to znak razdvajanja? Drugačije je. Ovo izgleda kao da joj trenutno baš i nije do dodira. To je pomalo tužno i govori ostatku svijeta, govori svima nama, da je taj par u slijepoj ulici i da možda razmišljaju o prekidu”, dramatično je pretpostavila 58-godišnja Samantha u razgovoru. Dodala je kako bi Meghanino pojavljivanje u javnosti nakon duljeg vremena moglo imati veze s krunidbom njezinog svekra, kralja Charlesa III:

„Moraju riješiti to što je između njih, ali u međuvremenu moraju i smisliti kako će se ponašati prema svima oko sebe, ne samo zbog proteklih događaja, nego i zbog budućnosti. Nadam se da bi intervencija savjetnika za PR mogla pomoći”.

image

Samantha Markle uočila je da se njezina polusestra ponaša drugačije

GB NEWS/FERRARI/PROFIMEDIA

Povijesnom događaju koji se u subotu održava u Westminsterskoj opatiji, 41-godišnja Meghan neće prisustvovati, a sve je objašnjeno četvrtim rođendanom sina Archieja koji pada na isti datum. Princ Harry (38) trebao bi na krunidbu doći sam, dok će Meghan ostati kod kuće u Kaliforniji sa slavljenikom i njegovom jednogodišnjom sestricom Lilibet na intimnoj proslavi. Kako kažu dobro upućeni izvori, Harry će u domovini provesti samo 24 sata i odmah će nakon ceremonije otputovati natrag u SAD i to komercijalnim letom.

Linker
22. travanj 2024 03:04