Posebna veza

Oni se kuže: Nemirni princ Louis sluša samo jednu osobu, a njihove zajedničke fotke su neodoljive

Često se Charlesa doživljavalo kao hladnog, javnost mu je zamjerala razvod od Diane, za njega se govorilo da je i hladan kao roditelj, a odnos s unučićem to bi sve mogao izbrisati.

Najmlađi sin princa Williama i Kate Middleton princ Louis postao je omiljena figura britanske kraljevske obitelji. Svojim iskrenim, djetinjim reakcijama, negodovanjem i kršenjem protokola već danima nasmijava naciju i cijeli svijet. I dok se mama Kate znoji kako bi nestašnog i zaigranog sinčića, pred brojnim kamerama, utišala i smirila, dok njegova stariji brat i sestra već kolutaju očima na Louisove tantrume, i tata Will je bespomoćan.

image

Kate Middleton nadljudskim snagama pokušavala je smiriti najmlađe dijete.

DMG MEDIA/PROFIMEDIA

No, jedna osoba iz obitelji ima posebnu vezu s njim i smiri ga u trenu - njegov djed princ Charles. Kao što se moglo vidjeti tijekom svečanosti povodom kraljičina jubileja, Louis i Charles zaista imaju posebnu vezu.

Četverogodišnji dječak mami se kreveljio, dobacivao je rođakinjama, nije slušao sestru, ali u trenu kada ga je djed Charles posjeo u krilo, smirio se i sa zanimanjem slušao što mu ima za reći i objasniti. Također je i Louis djedu sa zanimanjem tumačio svoje viđenje stvari, a on ga je pozorno slušao. Baš kao i Camilla, vojvotkinja od Cornwalla, Charlesova supruga, koja je s nježnim osmjehom promatrala sve što je maleni govorio.

image

Princ Charles i princ Louis imaju posebnu vezu.

DMG MEDIA/PROFIMEDIA

Čitajte i: Neodoljiva snimka: Kad je vidio što izvodi njegov mali brat, princ George se primio za glavu

Prikazalo je to britanskog prijestolonasljednika u sasvim drugom svjetlu. Često se Charlesa doživljavalo kao hladnog, javnost mu je zamjerala razvod od Diane, za njega se govorilo da je i hladan kao roditelj, a odnos s unučićem to bi sve mogao izbrisati.

image

Princ Louis u jednom je trenu sjeo djedu u krilo.

DMG MEDIA/PROFIMEDIA

"To je bilo jako šarmantno. Kad uzmete u obzir da se za njega kaže da je bio hladan i udaljen roditelj, vidjeti ga da to radi je vrlo šarmantno", kazao je izvor iz palače za People.

Da Charles i Louis imaju posebnu vezu, vidi se i pregledom rijetkih, ali pomno biranih, obiteljskih slika koje princ Charles objavljuje. Za drugi Louisov rođendan kao čestitku je iskoristio vrlo nježnu crno-bijelu fotografiju na kojoj drži malenog unuka, a jedan i drugi ruke drže u čvrstom zagrljaju. Dirljivu fotografiju uslikala je Louisova mama Kate.

Linker
20. travanj 2024 07:36