Majčin dan

Opuštena obitelj: Kate Middleton objavila dosad neviđene fotografije sa svojom djecom

Kraljevska obitelj nastavlja s ležernim obiteljskim portretima, a posljednji je snimljen povodom Majčinog dana koji se u Velikoj Britaniji održava 19. ožujka.

Kako bi obilježila Majčin dan, princeza od Walesa objavila je do sada neviđene obiteljske fotografije sa svojom djecom. Kate Middleton se fotografirala u idiličnom prirodnom okruženju s princom Georgeom, princezom Charlotte i princom Louisom. Kate i djeca sjedili su u krošnji drveta u njihovoj rezidenciji Sandringham u Norfolku.

Obiteljske trenutke zabilježio je fotograf Matt Porteous, a ispod objave napisali su "Sretan Majčin dan od naše obitelji vašoj". Na drugoj fotografiji, nalaze se razigrana Kate i najmlađi sin Louis koji je u njezinom naručju. Umjesto u svečanim kombinacijama i službenim odorama, Kate je pozirala u trapericama i bijeloj košulji, dok su i djeca odjevena u potpuno opuštene kombinacije, u kakvima najčešće poziraju na službenim portretima kako bi se dodatno približili svojim obožavateljima.

Istovremeno, kralj Charles je na službenom profilu objavio portret iz djetinjstva, s preminulom kraljicom Elizabetom. "Za sve majke, i za one kojima njihove majke danas nedostaju. Mislimo na vas i želimo vam sretan Majčin da", stoji u emotivnoj posveti ispod objave.

Pred kraljevskom obitelji uskoro je svečana krunidba kralja Charlesa III. koji će sjesti na britansko prijestolje. Svečanost je zakazana za početak svibnja ove godine, a krunidbi će svjedočiti i budući kraljevi, princ Williams i devetogodišnji George. On će sudjelovati u svečanosti, dok će mlađi brat Louis i sestra Charlotte prisustvovati ceremoniji kao počasni gosti.

Linker
16. travanj 2024 20:24