I-IMAGES/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA
Prije krunidbe

Pivske pripreme za krunidbu: Prinčevsko putovanje podzemnom ravno u pub

Princ i princeza od Walesa otišli su u londonski Soho gdje su se fotografirali s okupljenim obožavateljima i iz prve ruke osjetili kako London diše uoči krunidbe kralja Charlesa.

Princ i princeza od Walesa otišli su u londonski Soho gdje su se fotografirali s okupljenim obožavateljima i iz prve ruke osjetili kako London diše uoči krunidbe kralja Charlesa.

U subotu će se vjerojatno voziti u kočiji, no sada su sjeli u podzemnu i otišli u pub – princ i princeza od Walesa „pješice” su otišli u londonski Soho gdje su u pubu „Dog and Duck” nazdravili kralju i porazgovarali s osobljem. Po izlasku iz puba na ulici ih je dočekala gomila obožavatelja krune koja je prinčevski par pozdravljala povicima „Volimo vas!”, a Catherine je pohvalila veselu atmosferu i rekla kako uzbuđenje oko krunidbe stalno raste. Zajedno s Williamom prišla je okupljenim građanima te su čavrljali s njima, pozirali za selfieje, milovali pse, objavio je Daily Mail. Bilo je tu ljudi iz Australije, Kine, Kanade, SAD-a i drugih zemalja..., koji su donijeli grozdove cvijeća za Kate i Williama.

Za ovu je priliku princeza odjenula „domoljubne” boje, kako su neki primijetili i izgledala je vrlo dojmljivo u crvenom kaputu brenda Eponine iz kolekcije jesen/zima 2018. u kojem je već viđena. Otkrila je kako su njihova djeca – devetogodišnji George, godinu mlađa Charlotte i petogodišnji Louis – duboko uključena u proslavu te da danas slave krunidbu kralja Charlesa III u školi.

image

William se okušao u točenju pića

I-IMAGES/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA
image

Kate je popila gutljaj pića

I-IMAGES/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA
image

Prizor s psom razveselio je okupljene

I-IMAGES/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA
image

Uzbuđenje u vlaku; navodno se prinčevski par ponekad provoza podzemnom

I-IMAGES/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

Pokazalo se i da putovanje podzemnom željeznicom nije tako strano pripadnicima kraljevske obitelji, Daily Mail je doznao da se princeza vozila podzemnom inkognito i to ove godine, a sada su sjeli na vlak jer su željeli zahvaliti radnicima prijevoznog poduzeća Transport for London koji će raditi tijekom krunidbenog vikenda. Ipak, bilo je to njihovo prvo putovanje linijom Elizabeth koju je otvorila pokojna kraljica Elizabeta 17. svibnja 2022.

Kad je kratko putovanje završilo, prinčevski se par uputio prema ulici pokretnim stubama i tada su ih primijetili deseci iznenađenih prolaznika koji su pojurili prema njima s pametnim telefonima u rukama ne bi li snimili nesvakidašnji prizor. William i Kate potom su prošetali do puba gdje su se susreli s predstavnicima ugostiteljskih i drugih tvrtki s tog područja koji očekuju procvat posla tijekom krunidbenog vikenda. Wiliam je opušteno razgovarao, pa je počeo govoriti i o izlasku s nogometašem Wayneom Rooneyem, ali se na vrijeme zaustavio i rekao kako mora zapamtiti da je na poslu. Paru su poslužili po pintu jabukovače i Kate je otpila gutljaj, a poslije se William okušao za šankom gdje je pokušao savršeno natočiti pintu. Iako je osoblje pohvalilo njegovu vještinu, on se pravdao da je bolji u pražnjenju nego u točenju.

Linker
04. svibanj 2024 02:11