ALASTAIR GRANT/WPA POOL/SHUTTERSTOCK
mala tajna

Pobjednički trik: Jeste li uočili kako Kate Middleton kopira kraljicu Elizabetu?

Iste boje, ali drugačije prigode i vrijeme, pokazuju da je buduća kraljica naučila od najbolje kako bez riječi komunicirati sa sunarodnjacima.

Iste boje, ali drugačije prigode i vrijeme, pokazuju da je buduća kraljica naučila od najbolje kako bez riječi komunicirati sa sunarodnjacima.

I na modnom tronu britanske kraljevske obitelji nalazi se nova vladarica. No to u ovom slučaju nije kraljica supruga Camilla, već je riječ o Catherine, princezi od Walesa. Sadašnja i buduća kraljica ljute su modne suparnice jer se supruzi kralja Charlesa, čini se, ne sviđa što Kate upija pozornost gdje god se pojavi, zrači pozitivnom vibrom i sa sobom donosi vedrinu koliko god se oblaka nadvilo nad Londonom.

image

Dok je još bila vojvotkinja od Cambridgea, posegnula je za ‘kraljičinom‘ ljubičastom.

CHRIS JACKSON/POOL/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
image

Ljubičasta je bila kraljičin čest izbor

STEVE TAYLOR/SOPA IMAGES/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Princeza od Walesa osvaja srca sunarodnjaka, a kako to učiniti pomoću boja, naučila je od pokojne kraljice Elizabete. Kada se pojavi na javnom događaju, nasmiješena, vedra i neposredna, Kate rastapa sve oko sebe. Vještinu komuniciranja upijala je promatrajući Elizabetu II., a nakon njezine smrti, odaje joj počast kopirajući njezine omiljene boje.

image

Prije dvije godine, Kate je na obilježavanju dana Commonwealtha nosila boju vina.

JOHN RAINFORD/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA
image

Kraljca je u dvorcu Windsor ponovno izabrala uočljiv komplet.

POOL/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

Poznato je da je pokojna vladarica oduvijek nosila uočljive komplete kako bi se istaknula u mnoštvu i svima omogućila da je vide na javnim događanjima, stoga Kate čini isto. Doduše, visoka je 175 centimetara, uz to uvijek nosi potpetice od deset centimetara pa je dovoljno visoka da je svi vide, no ipak prigrlila prokušani recept s bojama odjeće kraljice Elizabete, čija je visina u poznoj dobi bila oko 160 centimetra.

image

Catherine, princeza od Wales na dodjeli nagrada
Earthshot u Bostonu

TIM ROOKE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
image

Kraljica na vojnoj paradi Trooping the Colour 2016.

I-IMAGES, PACIFICCOASTNEWS/PACIFIC COAST NEWS/PROFIMEDIA

Kate je svjesna da je sugrađani žele vidjeti u vedrim nijansama boja. Primjer je svjetlozelena haljina marke Solace London koju je unajmila za svečanu dodjelu nagrade Earthshot, prošlog mjeseca u Bostonu. Kraljica Elizabeta voljela je istu, iskričavu, zelenu nijansu. Jednom prilikom je rekla: "Mora me se vidjeti da bi mi se vjerovalo", a zahvaljujući impresivnoj zbirci kompleta u svim bojama duge, vidjeli su je svi.

image

Plavo je bilo među omiljenim bojama Elizabete II.

-/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
image

Kate je iskopirala prošlog proljeća svijetloplavu nijansu Elizabete II.

-/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

S druge strane, modnim znalcima nije promaklo da je pokojnoj kraljici plava bila posebno draga. Izabrala je nježno modru na proslavi svog službenog rođendana u lipnju 2020., a Kate je za tom bojom posegnula na prošlogodišnjoj uskrsnoj misi. Ljubičasta je posebno isticala profinjeni ukus kraljice Elizabete pa je Kate iskopirala istu boju 2021.,na javnom događanju u Londonderryju.

image

Kraljica Elizabeta 2019. u ružičastom

TIM ROOKE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
image

I Kate u lipnju 2022. nosi ružičasto.

POOL/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

Objema stoji i ružičasta. Nije slučajno što je kraljičin kaput bio u toj boji kada je u prosincu 2019. stigla vlakom na postaju nadomak svom dvorcu Sandringham, dok je Kate istu nijansu iskoristila za poslovno odijelo.

image

Kraljica Elizabeta prilikom obilježavanja 50. obljetnice krunidbe

MARTIN HAYHOW/AFP/PROFIMEDIA MARTIN HAYHOW/AFP/PROFIMEDIA
image

I Kate Middleton je u lipnju 2019. izabrala žutu.

PRIME MEDIA IMAGES/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA
Linker
26. travanj 2024 03:03