Prijavite se

Posao iz snova! Kraljica Elizabeta II. traži stručnjaka za društvene mreže, plaća je zaista spektakularna

Idealan kandidat treba biti digitalno pismen, imati ‘oko za detalje‘ i izvrsne vještine u stvaraju tekstualnog i video sadržaja.

Ako ste obožavatelj ili obožavateljica britanske kraljevske obitelji i oduvijek ste sanjali da živite i radite u Buckinghamskoj palači, možda vam se želja ostvari. Naime, kraljica Elizabeta II. traži stručnjaka za komunikaciju koji će voditi javne profile Palače na društvenim mrežama, ali brinuti o svim dijelovima komunikacije zaposlenika palače, njih 1200.

"Svakodnevno ćete upravljati našim društvenim intranetom kako biste osigurali da on postane mjestom koji svaki naš zaposlenik želi posjetiti. Koordinirat ćete vijesti, stvarati i pisati sadržaj, podržavati lokalne urednike i biti tehnička podrška", stoji u službenom oglasu za posao na web stranici Buckinghamske palače.

Čitajte i: Britanski kraljevski par cijepio se protiv Covida-19! Kraljica objavila informaciju da bi izbjegla nagađanja

Društveni mediji ključni su dio ovog posla pa će izabrani kandidat biti uključen u stvaranje sadržaja za službene Instagram profile svih članova kraljevske obitelji.

Idealan kandidat ima prethodno iskustvo u komunikaciji, kao i uređivanju web stranica i kanala na društvenim mrežama, te bi trebao biti digitalno pismen, s vrhunskim copywriting vještinama.

Osim toga, također bi trebao biti vrlo organiziran, imati iskustva u snimanju i uređivanju video sadržaja, "oko za detalje", a fakultetska diploma je također poželjna.

image
Kraljica ima visoke kriterije, ali pošteno i plaća.
HEATHCLIFF O‘MALLEY/AFP/PROFIMEDIA

Što se tiče plaće, ona je, naravno, impresivna. Kandidat ili kandidatkinja koja zadovoljava sve kriterije, a usput uspije i šarmirati kraljicu, zarađivat će oko 27 tisuća funti godišnje, što je oko 230 tisuće kuna, uz bonuse. Radi se na puno radno vrijeme, a natječaj je otvoren do 7. veljače ove godine.

Čitajte i: Kad se mora, mora se! Kraljica donijela tešku odluku, ovime prekida dugogodišnju tradiciju

"Nijedna dva dana neće biti ista. I dok podržavate druge, imat ćete izuzetne prilike za rast vlastite karijere. Bit ćete ohrabreni da napravite utjecaj u srcu ove slavne institucije", stoji u oglasu. Međutim, nije poznato hoće li osoba koja dobije ovaj posao za početak raditi kod kuće, no svakako će se morati preseliti u palaču kada pandemija završi.

Linker
10. travanj 2024 14:22