golupčići

Postaju sve slobodniji! Meghan pred kamerom napravila nešto zbog čega bi je u Britaniji napali

Ispred svog doma u Kaliforniji par je snimio video čestitku svom velikom prijatelju Eltonu Johnu koji ide u zasluženu mirovinu.

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa iznenada su se pojavili u emisiji "Elton John Live: Farewell from Dodger", koji emitira platforma za streaming Disney+, kako bi poslali poruku "umirovljenom" glazbeniku.

Meghan i Harry bili su među slavnim osobama koje su odale počast Sir Eltonu Johnu uoči njegovog oproštajnog showa koju je američka streaming platforma prenosila uživo s kalifornijskog stadiona Dodger.

Harry i Meghan snimili su se u dvorištu svog doma u Montecitu, a bivša glumica je progovorila prva.

"Bok Eltone, htjeli smo ti čestitati i reći da smo jako ponosni na tebe i što smo te mogli vidjeti i na tvojoj oproštajnoj turneji", na što se Harry nadovezao.

"I hvala ti što si nas sve zabavljao tolika desetljeća, hvala ti što si bio prijatelj mojoj mami, hvala ti što si naš prijatelj, hvala ti što si prijatelj našoj djeci i hvala ti što zabavljaš ljude širom svijeta. Iako si službeno u mirovini, ovo neće biti tvoj posljednji koncert, znamo to, ali volimo te i čestitamo ti na nevjerojatnoj karijeri", poručio je Eltonu Harry.

image

Tek nakon odlaska iz Britanije počeli su javno razmjenjivati nježnosti

KARL LARSEN/BACKGRID/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Iako se par ni prije nije suzdržavao od iskazivanja nježnosti često se držeći za ruke, sada je Meghan napravila nešto na što joj u Velikoj Britaniji javnost ne bi gledala blagonaklono - nasmiješila se i naslonila glavu na Harryjevo rame, a on joj je uzvratio istom gestom.

Inače, Elton je vrlo blizak s kraljevskim parom te je čak u kolovozu 2019. stao u njihovu obranu nakon što su se suočili s burnom reakcijom javnosti zbog korištenja privatnog zrakoplova.

image

Harry i Elton veliki su prijatelji

PPE/DDP USA/PROFIMEDIA

"Duboko sam potresen današnjim iskrivljenim i zlonamjernim izvještajem u tisku zbog privatnog boravka vojvode i vojvotkinje od Sussexa u mom domu u Nici prošlog tjedna. Majka princa Harryja, Diana, princeza od Walesa, bila je jedna od mojih najdražih prijateljica. Osjećam jaku obvezu da zaštitim Harryja i njegovu obitelj od nepotrebnog upada medija koji su pridonijeli Dianinoj preranoj smrti. Nakon naporne godine rada i predanosti dobrotvornim akcijama, David i ja željeli smo da mlada obitelj provede privatni odmor u sigurnosti i tišini našeg doma. Kako bismo održali visoku razinu prijeko potrebne zaštite, osigurali smo im let privatnim mlažnjakom. A kako bismo podržali predanost princa Harryja okolišu, osigurali smo da njihov let bude ugljični neutralan", objasnio je tada Elton.

Linker
23. travanj 2024 20:27