po uzoru na oca

Prehrambene navike budućeg kralja: Jedan obrok obavezno preskače - ali ne doručak

Princ William otkrio je svoje navike jedenja, a zanimljivo je da po uzoru na svog oca jedan obrok preskače.

Budući kralj, princ William ima stroge navike jedenja po uzoru na svog oca kralja Charlesa, a nedavno je otkrio kako nema naviku ručati, dok mu doručak i večera moraju biti prilično obilni. Godinama bismo Williama viđali kako kuša razne slastice ili lokalne delicije mjesta koje posjećuje. Ipak, budući kralj nema naviku da na tim događajima ruča, jer se ipak voli pridržavati moderne verzije "engleskog doručka".

image
SUZANNE PLUNKETT AFP

Priznao je da slobodan dan voli započeti sa zdravim doručkom koji se sastoji od dva jaja, tosta od integralnog brašna s maslacem, soka od jabuke i šalice čaja s mlijekom i šećerom. Dodao je da mu je potreban kofein pa mora popiti nekoliko šalica kofeinskog čaja jer ga djeca drže budnim noću. Svoje prehrambene navike princ je preuzeo od svog oca kralja Charlesa koji također ne ruča, što je nedavno otkrio kraljev bivši suradnik.

"Kralj ne ruča. Rana lekcija koju sam naučio kada sam bio na putu s njim bila je da obilno doručkujem ili donesem nekoliko zalogajčića sa sobom da izdržim dan", objasnio je kraljev bivši tajnik. Zbog velikih obveza, gostovanja, putovanja i javnih nastupa u različitim krajevima svijeta, kraljevska obitelj razvila je svoj raspored obroka koji ih drže satima tijekom dana.

Princ William je velika podrška ocu Charlesu u njegovim kraljevskim obvezama, a izvori bliski kraljevskoj obitelji tvrde da William i Kate te njihova djeca George, Charlotte i Louis predstavljaju budućnost britanske monarhije. "On ima nepokolebljivu predanost dužnosti i službi. Svoju ulogu shvaća iznimno ozbiljno i usredotočen je na svoj rad, ali i na podršku svom ocu kao kralju", rekao je izvor blizak princu.

Linker
20. travanj 2024 22:34