Izvanbračno nije spominjao

Princ Albert od Monaka konačno progovorio o svojoj djeci: ‘Ne mogu se nositi sa svime što ih muči‘

U rijetkom javnom istupu, vladar Kneževine Monako govori o karakteru svoje djece i s kojim izazovima se posljednjih mjeseci suočavaju.

Princ Albert od Monaka rijetko govori o svom privatnom životu. No, suprug princeze Charlene i otac šestogodišnjih blizanaca, Jacquesa i Gabrielle, odlučio je za magazin People Royal progovoriti o svojoj ulozi oca i otkriti neke detalje o karakteru svoje djece.

Iako se u javnosti najviše spominje upravo Charlene i to koliko je nesretna u braku s Albertom, no on o tome nipošto ne želi govoriti već se koncentrirao samo na djecu.

image
Princ Jacques od Monaka i princeza Gabriella od Monaka.
OLIVIER HUITEL/CRYSTAL PICTURES/CRYSTAL PICTURES/PROFIMEDIA

Čitajte i: Najnesretnija princeza u Europi! Otkrivena tajna frizure kneginje Charlene, aferama Alberta II. nema kraja

"Kratko i jasno - Jacques je sramežljiviji i tiši, no zna biti poprilično duhovit. Odličan je promatrač i uvijek prije nego što odluči nešto napraviti, dobro razmotri situaciju. S druge strane, princeza Gabriella je društvenija i osoba koja obožava plesati i pjevati. Nema problema ni srama biti ispred mnoštva", otkrio je Albert.

Poput mnogih obitelji širom svijeta, Albert i Charlene su se također susreli s izazovom školovanja svoje djece kod kuće za vrijeme pandemije. Srećom, princ Albert kaže da se može nositi s njihovim matematičkim zadacima jer još nisu počeli učiti zbrajanje i ostale matematičke radnje, s kojima i on sam ima problema. Djeca pak najviše vole zemljopis.

"Već smo prošli fazu kada su željeli doznati baš sve o oceanima, planetima, kao i sunčevom sustavu", rekao je princ Albert. Iako su djeca monegaškog vladara, Jacques i Gabriella mogu nesmetano uživati u svom djetinjstvu.

Čitajte i: Monegaški princ progovorio o dugoj borbi s koronom: ‘Kasnije me skršilo...‘

"Vrlo jednostavno smo im objasnili što zapravo znače kraljevske dužnosti, no nemamo ih još namjeru drilati sa cijelim procesom niti im objašnjavati korak po korak što se sve točno od njih očekuje. Ne želimo da budu pod povećalom javnosti. Pojavljuju se tu i tamo, stoga je i sve to za njih još uvijek posebno", ispričao je princ Albert.

Obrijala glavu jer je nesretna

Iako se među monegaškim princem i princezom čini sve u redu, Charlene pokazuje suptilne znakove nezadovoljstva u braku. Naime, u novu 2021. je ušla s novom frizurom koju nitko nije očekivao - princeza je u pankerskom stilu izbrijala polovicu glave. Razlog ovog njezinog poteza je sudski poziv za utvrđivanje očinstva u kojemu stoji da anonimna 34-godišnja Brazilka, nastanjena u Italiji, tvrdi da joj je vladar Kneževine Monako, kojeg je u rujnu 2004. upoznala u noćnom klubu, napravio dijete i onda je bezobzirno odbacio.

image
Informacije o novom izvanbračnom djetetu, začetom u vrijeme njihove veze, Charlene je teško podnijela.
CRY-BEBERT/THE PHOTO ONE/PROFIMEDIA

Budući da se oglušio o njezine molbe, odlučila je pravdu istjerati na sudu. Premda Albert negira Brazilkinu priču, sud u Milanu pronašao je dovoljno indicija za pokretanje postupka i DNK vještačenje. Prema navodima, Albert je Brazilku obasipao darovima, vodio ju je sa sobom po svijetu te ju je čak upoznao s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom.

"Kad mi je bilo pet ili šest godina, neprestano sam pitala mamu zašto nisi s nama, ali nikad od tebe nisam dobila odgovor. Ne razumijem zašto me ne želiš vidjeti", stoji u pismu koje je palača Grimaldi neotvoreno vratila pošiljatelju.

image
Charlene je često na meti kritika zbog svog lošeg raspoloženja, no ona ne može sakriti emocije.
SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Iako Charlene ne želi vjerovati da su tvrdnje o trećem izvanbračnom djetetu istinite, suočavanje s njima, tvrde izvori iz palače, njezina je najgora kriza otkad se udala za Alberta.

Linker
20. travanj 2024 09:39