JUSTIN TALLIS/AFP/PROFIMEDIA
Na Wembleyu

Princ George pojavio se prvi put u javnosti nakon što mu se razboljela mama, princeza od Wallesa

Iz kraljevske lože s ocem je pratio finale FA kupa između Manchester Uniteda i Manchester Cityja i rukovao se s trenerom Pepom Guardiolom.

Iz kraljevske lože s ocem je pratio finale FA kupa između Manchester Uniteda i Manchester Cityja i rukovao se s trenerom Pepom Guardiolom.

Maleni princ George prvi put se pojavio u javnosti s tatom, princom Williamom od kada mu se razboljela mama, princeza od Wallesa. Povod je bilo finale FA kupa u kojem je Manchester United po 13. put u svojoj povijesti osvojio taj najstariji nogometni kup savladavši Manchester City u kojem igraju naši dečki Joško Gvardiol i Mateo Kovačič s 2-1. Tata i sin za tu su priliku odjenuli ista plava odijela, bijele košulje i kravate, a utakmicu su gledali iz kraljevske lože na stadionu Wembley.

image

Princ William i princ George koji se rukuje sa slavnim Pepom Guardiolom

NICK POTTS/PA IMAGES/PROFIMEDIA

Princ od Walesa, koji je predsjednik Nogometnog saveza, dodijelio je drugoplasiranim nogometašima Cityja medalje, a George se rukovao i s njihovim trenerom Pepom Guardiolom. Pobjednicima je uručio pehar te se tim Manchester Uniteda fotografirao ispred kraljevske lože s princom Williamom i malenim Georgeom.

Za vrijeme infarktne utakmice William i njegov sin prilično su emotivno reagirali, no kada je utakmica završila maleni George kao da se povukao u sebe. Čini se da se još uvijek ne osjeća ugodno u centru pažnje, a sigurno su mu misli i uz bolesnu mamu. Ni princ William nije bio opušten kao inače već je svoju dužnost obavio s kurtoaznim osmijehom na licu. S dvora ne stižu nikakve pozitivne vijesti o zdravlju princeze Kate, već je nedavno samo objavljeno da će se vratiti dužnostima kada joj to dopuste liječnici.

Linker
26. svibanj 2024 10:24