Šire se glasine

Princ Harry odgovorio na tvrdnje da ima tajno utočište u kojem se skriva od Meghan

Po najnovijim glasinama o vojvodskom paru, Harry se ponekad zaželi samoće te tada odlazi u „privatnu sobu” kako bi "pobjegao" od supruge i dvoje djece.

Princ Harry nema hotelsku sobu koju bi navodno koristio za bijeg od supruge Meghan Markle, odlučno je za Page Six izjavio predstavnik za tisak vojvode od Sussexa odgovarajući na tvrdnje koje je dan ranije objavio The Sun. Njihov je izvor, naime, ustvrdio kako 38-godišnji Harry, kad se zaželi malo samoće, ima „izdvojenu privatnu sobu” u luksuznom hotelu smještenom u blizini Montecita, bogataškog naselja u Kaliforniji u kojem Harry i tri godine starija Meghan žive s dvoje djece, četverogodišnjim Archiejem i jednogodišnjom Lilibet.

Nadalje se u The Sunu tvrdi kako bi Harry navodno znao odjuriti u utočište koje je identificirano kao privatni klub za članove San Vicente Bungalows u Los Angelesu, u kojem se strogo pazi na zaštitu privatnosti gostiju. Njihovi ekskluzivni gosti zaštićeni su velikim brojem sigurnosnih postupaka, u što je uključena i zabrana korištenja kamera unutar objekata. Navodno stavljaju i naljepnice preko telefonskih kamera gostiju pri ulasku. Pored toga, gostima je navodno zabranjeno razgovarati o onome što vide unutar ekskluzivnog kluba, a također im nije dopušteno prilaziti drugim gostima unutar klupskih prostora.

Vojvodski par prošlog je petka u tišini proslavio pet godina braka, a prije tjedan dana mediji su se užarili izvještavajući o tome kako su ih dva sata ulicama New Yorka proganjali paparazzi. Incident je, smatraju neki, mogao završiti kobno, pa je gradonačelnik New Yorka Eric Adams podržao par rekavši: „Jasno je da paparazzi žele dobiti najbolju snimku i imati pravu priču, ali javna sigurnost uvijek mora biti u prvom planu.” Dodao je i kako su u jurnjavi dvojica policajaca „mogla biti ozlijeđena”. Drugačije na incident gleda britanski premijer Rishi Sunak, što je jasno po njegovoj kratkoj izjavi: „To stvarno nije moj prioritet.”

image

Što se dogodi u klubu San Vicente, ostaje u klubu San Vicente

INSTAGRAM

Premda je Harryjev predstavnik za tisak rekao kako su glasine da princ ima „tajno sklonište” za bijeg od supruge potpuno neistinite, množe se tvrdnje kako je veza Harryja i Meghan u krizi. Nedavno je i njezina polusestra Samantha Markle ustvrdila kako joj se po nekim znakovima čini da se ta veza bliži kraju. Jesu li sve to zlobna naklapanja ili „upućeni izvori” znaju o čemu govore, pokazat će vrijeme.

Linker
20. travanj 2024 11:12