39. rođendan

Princ Harry u Duseldorfu proslavio rođendan - jele su se kobasice, bečki šnicli i koljenice

Vojvoda od Sussexa svoju Meghan i nekolicinu prijatelja odveo je na večeru u tradicionalnu njemačku pivnicu gdje su uživali u domaćoj hrani i kvalitetnom pivu, a na kraju je kao iznenađenje stigla i slavljenička torta.

Kako svjedoci tvrde, na stolu je bila hrpa kobasica, bečkih šnicli, svinjske koljenice, pečenog i pire krumpira, crvenog kupusa... i naravno pive. Tako je izgledala sinoćnja proslava 39. rođendana princa Harryja u tradicionalnoj njemačkoj pivnici "Im Goldened Kessel" u centru Düsseldorfa. U tom njemačkom gradu se naime, održavaju Invictus Games čiji je Harry osnivač i pokrovitelj, a od prije dva dana pridružila mu se i Meghan Markle.

Osoblje restorana, Harryja i Meghan opisalo je kao simpatičan i ljupki par, a dodali su kako ih je slavljenik nagradio i izdašnom napojnicom. Indiskretno su otkrili i kako je Harry uz obilnu večeru popio šest velikih piva dok je njegova supruga popila samo jedno. Veliko veselje za stolom izazvala je rođendanska torta koja je stigla slavljeniku kao iznenađenje.

Princ je inače poznat kao osoba koja voli tulumariti pa je na slavlje pozvao prijatelje s kojima organizira Igre, a gosti koji su se zatekli u restoranu zamoljeni su da ne fotografiraju i ne ometaju veselo društvo.

Oni su se toga i pridržavali, no vlasnica restorana Thea Ungermann i glavni konobar Frank Wackers, koji služio društvo, nisu mogli odoljeti da prinčevski par ne zamole za zajedničku snimku na što su ovi s veseljem pristali. Jer nije baš uobičajeno da im u restoran svraćaju pripadnici neke kraljevske obitelji pa su i zaposlenici restorana bili vrlo uzbuđeni zbog dolaska tako važnih i svjetski poznatih gostiju.

Linker
18. rujan 2023 19:02