Nema obrata

Prinčevi William i Harry: Hladni rat se nastavlja i u obilježvanju obljetnice majčine smrti

Neće zajedno obilježiti 25.obljetnicu smrti svoje majke, premda se javnost nadala pozitivnom preokretu.

Premda je najavljeno da prinčevi William i Harry neće zajedno provesti 25. godišnjicu smrti svoje majke, njihovi sunarodnjaci nadali da će, barem na dan kad je narodna princeza poginula, prevladati razlike i zajedno obilježiti obljetnicu. Međutim, braća ostaju u svađi, a javnog obilježavanje dana kada je život nacionalne ikone velikog srca okončala još uvijek nerazjašnjena prometna nesreća, neće biti. Prinčevi ostaju pri odluci otprije pet godina, kada su rekli da je 20. godišnjica Dianine smrti posljednja koju javno obilježavaju, prenosi New York Post.

Ne protive se ostavljanju cvijeća ispred Kensingtonske palače gdje se nalaze Bijeli vrt i njena statua otkrivena početkom srpnja prošle godine - na dan kad bi napunila 60 godina da su stvari, kojim čudom, ispale drugačije. Bilo je to posljednje zajedničko pojavljivanje prinčeva u javnosti.

image

Nimalo obična obitelj.

JOHNNY EGGITT/AFP/PROFIMEDIA

Kao što je najavio, William će sa svojom obitelji 31. kolovoza provesti u novoj rezidenciji, Adelaide Cottage u Windsoru, dok će Harry sa suprugom i djecom majci odati počast u privatnosti svog doma u Montecitu, Kalifornija. Početkom rujna posjetit će s Meghan Veliku Britaniju i odsjesti u Frogmore Cottage, zbog obaveza u humanitarnim organizacijama koje podupiru. Ne očekuje se da će provesti vrijeme s njegovom obitelji. Hladni rat braće nastavlja se i tijekom tjedna posvećenog njihovoj majci.

Linker
16. travanj 2024 23:18