Opet je otišla

Princeza Charlene ima ozbiljnijih problema? Albert priznao da je umorna i to ‘ne samo fizički‘

Zbog zdravstvenih pitanja princeza Charlene neće prisustvovati svečanostima za obilježavanja Nacionalnog dana Monaka 19. studenog.

Tek što se vratila u Monako, princeza Charlene, opet je nekamo otišla, no kako se čini iz riječi njenog supruga princa Alberta - ovog puta nije daleko. Očito se nešto ozbiljno događa sa zdravljem supruge monegaškog vladara, no o detaljima još uvijek neće potpuno otvoreno. Kneginja Charlene i njena kretanja prekrivena su velom tajni, jedino što je njen suprug otkrio jest da je opet napustila Monako - unatoč što se tek vratila nakon desetomjesečnog izbivanja. Njegove riječi mnogi su protumačili da njegova supruga vodi bitku za mentalno zdravlje.

Princ Albert (63) je u razgovoru za Monaco-Matin potvrdio kako je njegova 43-godišnja supruga napustila kneževinu te da boravi na tajnoj lokaciji te da se tamo "oporavlja od umora". Njena krhkost primijeti se i na fotografijama, a sada je potvrđeno da je kneginja opet otišla od supruga i njihovih šestogodišnjih blizanaca.

image

Princeza Charlene nakon povratka u Monako

DDP USA/PROFIMEDIA

"Bolje je, no i dalje treba odmor i mir. Nije u kneževini, ali moći ćemo je posjetiti vrlo brzo. Zbog diskrecije ne mogu vam reći više. Javio joj se umor, koji nije samo fizički, a koji se može izliječiti jedino kroz period odmora i nadzora", kazao je princ Albert. Zbog zdravstvenih pitanja princeza Charlene neće prisustvovati svečanostima za obilježavanja Nacionalnog dana Monaka 19. studenog.

Čitajte i: Nakon dugih šest mjeseci princeza Charlene napokon se vratila kući i to u pratnji omiljenog četveronožnog prijatelja

Dodao je da su njihova djeca Jacques i Gabriella, patili zbog majčinog odsustva, no to je on kompenzirao tako da je preuzeo aktivniju ulogu u njihovim životima. Na pitanje koliko mu je bilo teško balansirati između vođenja države i uloge oca, odgovorio je vrlo odlučno.

Obitelj na prvom mjestu

"Za mene je to vrlo jednostavno, moj prioritet je moja obitelj. Ovo je vrlo važno vrijeme u dječjim životima - ono kako odrastaju pomaže im kako će vidjeti svijet. I ako je jedan od roditelja odsutan zbog medicinskih razloga, drugi treba biti tamo za njih", kazao je i dodao da su mu mnogi prijatelji rekli kako žale što zbog posla nisu bili više uz djecu u neko doba te da on ne želi imati takva žaljenja.

Princeza Charlene se nakon višemjesečnog izbivanja prije desetak dana konačno vratila iz Južnoafričke Republike u Monako. Doletjela je avionom, nakon noćnog leta dugog deset sati osim golemog buketa cvijeća, dočekao suprug, princ Albert i njihovi šestogodišnji blizanci, princ Jacques i princeza Gabriella.

Čitajte i: Suprug ‘najtužnije‘ princeze: ‘Charlene je spremna prošvercati se brodom da se vrati u Europu‘

Linker
19. travanj 2024 03:12