božićni bal

Princeza Charlene pozirala s Djedom Božićnjakom u svom najglamuroznijem izdanju

Monegaška princeza sve češće izlazi sama, pokazuje hrabrost i u društvenim odnosima i modnim odabirima i kako se čini, njezina loša životna faza ostala je u - prošlosti.

Samozatajna monegaška princeza Charlene na Božićni bal u Hotel de Paris u Monacu stigla je u glamuroznom, holivudskom izdanju i zasjenila sve uzvanike na blagdanskoj večeri.

Uz pripijenu srebrnu svjetlucavu haljinu nosila je dijamantne naušnice i odvažni make-up i pokazala da više nema one nesigurne i povučene princeze. A na ovo božićno događanje stigla je sama, bez supruga, monegaškog princa Alberta, ali odlično raspoložena pa tako nije skidala osmijeh s lica dok je pozirala u društvu Djeda Božićnjaka.

image

Charlene od Monaca na božićnom balu ud društvu djeda Božićnjaka i organizatorice Sandrine Knoell

SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Dan ranije u društvu supruga i njegove sestre, princeze Stephanie otvorila je monegaški Božićni sajam, a za tu prigodu odabrala je vrlo šik kaput pelerinu tartan uzorka. Čini se da je loša životna faza iza princeza Charlene i sve češće se na njezinom licu može vidjeti osmijeh kao što je i preuzela sve više obaveza koje dolaze uz njezinu titulu.

image
VALERY HACHE AFP
Linker
11. travanj 2024 18:17