MODNA IKONA

Princeza Charlene zablistala u jednom od svojih najodvažnijih modnih izdanja

Princeza od Monaka sa suprugom Albertom II. bila je specijalna gošća na otvorenju luksuznog restorana u Monte Carlu.

Monegaška princeza Charlene posljednjih tjedana i mjeseci izgleda svježije, odmornije i sretnije nego ikad. Premda je svijet pamti po tituli najtužnije princeze, u posljednje vrijeme ne izgleda tako, a supruga kneza Alberta II. sada uživa u svojim protokolarnim dužnostima na kojima u Monte Carlu prati monegaškog vladara.

Na otvorenju luksuznog restorana Amazonico svojim je modnim odabirom promovirala dva trenda koja su po svemu sudeći snažno prisutna među pripadnicama kraljevskih obitelji na europskim dvorima. Princeza Charlene, naime, odjenula je dvoredni tamni sako, kakav, primjerice, obožavaju nositi princeza od Walesa i njena šogorica Meghan Markle, te uske crne kožne hlače koje su naglasile ljepotu njezinih nogu. Time je podsjetila na španjolsku kraljicu Letiziju, koja je u kožnim hlačama boje vina ovog tjedna zablistala na tradicionalnoj dodjeli godišnjih nagrada najboljim španjolskim sportašima u kraljevskoj palači u Madridu.

image

Monegaški par Albert II. i princeza Charlene od Monaka bili su uzvanici na otvorenju resorana Amazonico

SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Princeza Charlene je odabrala metalnu bluzu i sako s potpisom švicarske modne kuće Akris, specijalizirane za haute couture i žensku konfekciju, te kožne hlače talijanskog modnog brenda Gianvito Rossi.

Početkom godine princeza Charlene od Monaka oduševila je novom bojom kose i nosom frizurom, koja joj savršeno pristaje. Otada više ne nosi pixie frizuru po kojoj je većina pamti, nego bob s razdjeljkom sa strane ili šiškama, kao što je to bio slučaj prije mjesec dana na tradicionalnom Balu ruža, jednoj od najvećih humanitarnih svečanosti u Monte Carlu.

image

Na tradicionalnom Balu ruža u ožujku odjenula je kombinezon svog omiljenog dizajnera Elieja Saaba

SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Tada je svoj look zaokružila hrabrim stylingom, točnije odvažnim šljokičastim kombinezonom libanonskog dizajnera Elieja Saaba te clutch torbicom istog brenda koja je rađena posebno za nju. Charlene je pazila na svaki detalj, pa je za tu priliku nosila buketić u koji su bile inkorporirane minijaturne disko kugle.

image

Princeza Charlene djeluje svježe, odmorno i sretno

VINAJ - POOL CRYSTAL/STARFACE/PROFIMEDIA
Linker
14. travanj 2024 09:04