INSTAGRAM
PRIJATELJICE

Princeza Eugenie i Meghan Markle drže se istog pravila u odgoju

Princeza Eugenie u nedavnom je razgovoru otkrila kako joj je u odgoju najvažnija jedna stvar - ista ona koju prioretizira i Meghan Markle, supruga njezinog rođaka princa Harryja.

Princeza Eugenie u nedavnom je razgovoru otkrila kako joj je u odgoju najvažnija jedna stvar - ista ona koju prioretizira i Meghan Markle, supruga njezinog rođaka princa Harryja.

U nedavnom intervjuu, princeza Eugenie, kći Sare Ferguson i princa Andrewa, pričala je o svojim sinovima pri čemu je otkrila što joj je u odgoju najvažnije. Eugenie ima dva sina sa suprugom Jackom Brooksbankom: 2-godišnjeg Augusta i Ernesta koji ima četiri mjeseca.

"Moja djeca su divna. Augie ima dvije i pol godine i sve me sluša, a Ernie se smije cijelo vrijeme. Veoma je lako s njima. Krasni su dečki", opisala ih je princeza te kroz smijeh otkrila da je i ona, baš kao i njezini klinci, velika spavalica. Našalila se da bi, kad bi postojalo, sigurno pobijedila u Olimpijskom natjecanju u spavanju.

"Kad bi to bio nacionalni sport, mogla bih spavati za cijelu Veliku Britaniju. Mislim da su moji dečki isto naslijedili taj talent i da imaju čvrst i dubok san", rekla je Eugenie. Na pitanje kako odgaja svoju djecu istaknula je da ih uči da su najvažnije manire.

"Manire čine čovjeka i to mi je najvažnije i kod mojih sinova," poručila je.

Izreka koja govori kako bi ljubaznost i lijepo ponašanje trebali biti temel svega važna je i vojvotkinji od Sussexa. Naime, i ona je u intervjuu za The Cut bila izjavila kako svojem sinu Archieju uvijek govori kako "maniri čine čovjeka".

Princeza Eugenie i princ Harry su jako bliski, stoga i ne iznenađuje da dijele razmišljanja, ali i roditeljske savjete. Kada su Meghan i Harry odlučili odstupiti od kraljevskih dužnosti, nikog nije šokiralo što je upravo princeza Eugenie ostala u najboljim odnosima s parom. Princeza ih je posjetila u njihovom domu u Los Angelesu, što se i vidi u Netflixovom dokumentarnoj seriji "Harry & Meghan", a nedavno je "odbjegli par" stigao u posjet i njezinoj obitelji.

Podsjetimo, nedavno su princeza Eugenie i njezin suprug Jack proslavili petu godišnjicu braka, a u čast slavljeničke prigode, princeza je na svom Instagram profilu podijelila dosad neviđeni video s bajkovitog vjenčanja, kao i pogled na njihove živote kao roditelje dvojice dječaka. Video je završio s prvim javnim portretom para kao četveročlane obitelji sa svojim sinovima gdje na fotografiji par ležerno pozira s djecom na plaži.

Dvoje supružnika upoznalo se 2010. godine na skijanju u Švicarskoj, a to je bila ljubav na prvi pogled. Zaprosio ju je sedam godina kasnije na putovanju u Nikaragvu, a vjenčali su se 2018. godine u kapelici Svetog Jurja u dvorcu Windsor. njihov prvi sin, August Philip Hawke, na svijet je došao početkom 2021. godine, a prije četiri mjeseca rodila je drugog sina Ernesta.

Linker
27. travanj 2024 14:05