iskreni klinci

Princeza od Walesa otkrila što su joj djeca rekla kada su vidjeli njezine stare fotografije

Kraljevski mališani George, Charlotte i Luis djeca su kao i svaka druga, živahna, spontana i iskrena. Svojim komentarima bez cenzure često nasmijavaju svoje roditelje, ali nekada ih znaju dovesti i u neugodnu situaciju.

Nije tajna da su klinci ponekad brutalno iskreni bez doze kalkulacije i prevelikih obzira. Jer još uvijek bez kočnice govore ono što im je na pameti. Tako je i Kate, princeza od Walesa nedavno je otkrila jednom obožavatelju koliko ju svojim komentarima znaju nasmijati njezina djeca. Naime, za vrijeme nedavnog posjeta pokrajini Wales, koji su Kate i William prvi put posjetili od kad nosi titule princa i princeze od Walesa, jedan obožavatelj joj je prišao s njihovom starom fotografijom.

"O moj Bože, pa je li to fotografija naših zaruka?" pa dodala, "Kada naša djeca gledaju te stare fotografije uvijek komentiraju - Mama, kako tu izgledaš mlado!‘", nasmijala se princeza.

image

George, Charlotte i Louis normalni su klinci koji svoje roditelje nasmijavaju iskrenim komentarima i vragoliama

JONATHAN BRADY-PA/POOL SUPPLIED BY SPLASH NEWS/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/P

Princ George, iako mnogo mirniji od svog živahnog brata Luisa, poznat je po svojim. iskrenim komentarima. Tako je kanadskom predsjedniku Justinu Trudeau, kada ga je ovaj želio pozdraviti i rekao mu ‘Daj pet‘, George je sakrio ruku, privinuo se uz tatinu nogu i odgovorio – ‘Hvala, stvarno ne bih.‘

Kada je predsjednik Barack Obama došao u posjet kraljevskoj obitelji, George je navodno mislio da je princ Harry malo previše suzdržan pa je na sav glas rekao: "Ujače Harry, zašto si tako tih?". Na što su se svi okrenuli prema Harryju koji je pocrvenio.

A nedavno se zaprijetio i jednom dječaku u školi neka se pripazi što radi jer će njegov tata postati kralj.

Uglavnom dječja iskrenost nekada nasmije, a nekada dovede u neugodnu situaciju na što nije imuna niti britanska kraljevska obitelj.

Linker
18. ožujak 2024 20:58