David Linley i supruga Serena
 i-Images, PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia
Kraj ljubavi

Razvodi se 'najradišniji' član kraljevske obitelji! Kraljica Elizabeta II tužna zbog još jednog braka koji je propao nakon 26 godina

Britansku kraljevsku obitelj potresa još jedan razvod. David Linley razvodi se od svoje supruge Serene nakon 26 godina braka.

Britanska kraljica Elizabeta II pamti i sretnije dane. Nakon što joj se miljenik Harry otrgao iz 'kraljevskih' uzdi, a unuk Peter Phillips objavio da se razvodi, stigla je još jedna tužna vijest.

Krah braka dogodio se i Davidu Linleyu, sinu princeze Margaret. Navodno je problem bio u Davidovim čestim poslovnim putovanjima.

David Linley sin je princeze Margaret i lorda Snowdona, a inače i vlasnik tvrtke koja se bavi proizvodnjom luksuznog namještaja. Da će se razvesti od dugogodišnje supruge Serene otkrio je u ponedjeljak, 17. veljače. Vijest je objavljena kasno navečer, a nakon toga prijatelji para za medije su otkrili da je za sve kriva česta razdvojenost. Naglasili su da nitko treći nije umiješan u ovaj razvod.

(L-R) Prince Andrew, Duke of York, Princess Eugenie,Prince William,  Queen Elizabeth ll,  Camilla, Duchess of Cornwall, Prince Philip, Duke of Edinburgh, Prince Charles, Prince of Wales, David, Viscount Linley and Princess Anne stand on the balcony at Buckingham Palace following the Trooping the Colour Ceremony in London on June 16, 2007., Image: 220747362, License: Rights-managed, Restrictions: 02270077/NONDUPLI, Model Release: no, Credit line: HUSSEIN ANWAR / Sipa Press / Profimedia
HUSSEIN ANWAR / Sipa Press / Profimedia
Kraljevska obitelj

'David Linley - 'The Earl' i grofica od Snowdona razgovarali su i zaključili da je njihov brak došao kraju te da će se razvesti. Mole od predstavnika medija privatnost za sebe i svoju obitelj', priopćio je glasnogovornik para.

Par se vjenčao 1993. godine i u braku su dobili dvoje djece. Upoznali su se kada je Serenin bogati otac od Davida naručio izradu namještaja za luksuzni im obiteljski dom. Ostalo je povijest, par se brzo zaručio i uplovio u brak.

Davidova majka, princeza Margaret, preminula je 2002. godine, a otad mu je kraljica Elizabeta II majčinska figura u životu. Zajedno provode blagdane i vrlo su bliski, a blizak je David i s princom Charlesom.

The Royal Wedding of Prince Harry to Meghan Markle at St George's Chapel, Windsor Castle, Windsor, Berkshire, UK, on the 19th May 2018.
19 May 2018, Image: 372387578, License: Rights-managed, Restrictions: NO United Kingdom, Model Release: no, Credit line: James Whatling / MEGA / The Mega Agency / Profimedia
James Whatling / MEGA / The Mega Agency / Profimedia
Obitelj Davida Linleya na svadbi Meghan i Harryja

Britance je iznenadila vijest o njihovom razvodu, pogotovo s obzirom na to da su nedavno stigle vijesti o razvodu Petera Phillipsa i njegove supruge Autumn. Usto, Linley je omiljen među ljudima budući da naporno i posvećeno radi - ne živi od poreznih obveznika već je stvorio vlastito poslovno carstvo. Zovu ga i najradišnijim članom kraljevske obitelji.

Linker
29. studeni 2023 02:49