U pozadini

Šarmantna i s važnim zadatkom: Meghan se pojavila prvi put u palači nakon napuštanja monarhije

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa prvi su puta zajedno došli na službeno događanje u Ujedinjeno Kraljevstvo, od ožujka 2020.

Daleko od očiju javnosti, ali s vrlo važnom ulogom Meghan Markle se vratila u Buckinghamsku palaču, za vrijeme svečanosti Trooping the Colour supruga princa Harryja bila je zadužena za animiranje najmlađih članova kraljevske obitelji.

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa koji su u Ujedinjeno Kraljevstvo stigli u srijedu sa svojom djecom, 3-godišnjim Archiejem, i Lilibet koja će u subotu 4. lipnja napuniti jednu godinu. Sussexi su se pridružili kraljevskoj obitelji na svečanosti Trooping the Colour u četvrtak.

image

Meghan Markle u pozadini je bila okružena djecom

BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Meghan je viđena da u pozadini zabavlja nekolicinu mladih članova kraljevske obitelji, među kojima su bila djeca Zare Tindall - Mia (8) i Lena (3), kao i kći Petera Phillipsa Savannah (11).

Ovo je prvi put da su Meghan i Harry viđeni s ostatkom kraljevske obitelji u više od dvije godine. Princ je u jednom trenu viđen da ćaska s vojvodom od Kenta te također da stišava mališane koji su uzbuđeno promatrali vojnu paradu.

Čitajte i: Kraljici dojadilo natezanje: Donijela važnu odluku uoči Harryjevog dolaska s Meghan i djecom

image

Princ Harry također je viđen iz daljine

BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Posljednji put su Meghan i Harry viđeni s ostatkom kraljevske obitelji u ožujku 2020 za Dan Commonwealtha, bio je to njihov posljednji 'službeni zadatak' dok su obnašali dužnost seniorskih članova kraljevske obitelji.

Sussexi su rođendansku paradu u čast kraljice Elizabete II. gledali iz Ureda Major Generala, s kojeg se vidjela parada Konjičke garde. Ono što se uspjelo vidjeti iz daleka jest da je Meghan nosila asimetrični šešir sa širokim obodom, kojeg potpisuje Stephen Jones, a koji je bio ukrašen s oversized mornaričkom mašnom - usklađenom s mornaričkom haljinom. Harry je nosio plavo odijelo, umjesto ceremonijalne oprave koju je nosio u prošlosti.

image

Svi odrasli članovi kraljevske obitelji brinuli su oko zaigrane djece.

BACKGRID UK/PROFIMEDIA
Linker
24. travanj 2024 18:00