CHRISTOPHE SIMON AFP
Vrlo skoro

Shakira prelomila: Odredila je datum selidbe u Miami, može je spriječiti jedino zdravlje oca

Pjevačica je nekoliko puta pomicala datum selidbe, a sve zbog zdravstvenog stanja svog 91-godišnjeg oca.

Pjevačica je nekoliko puta pomicala datum selidbe, a sve zbog zdravstvenog stanja svog 91-godišnjeg oca.

Shakira je sada napokon spremna za veliki korak: preseljenje sa sinovima u Miami, a to će se navodno dogoditi kroz tri tjedna. Prošle godine otkriveno je da pop zvijezda želi odseliti iz Španjolske, točnije iz Barcelone, gdje su ona i bivši partner Gerard Piqué živjeli sa sinovima Milanom (10) i Sashom (8). To joj je omogućeno pred sam kraj godine nakon što su ona i bivši nogometaš postigli dogovor oko skrbništva na sudu u Barceloni. Shakira je i ranije živjela u Miamiju, a tamo živi i dio njene obitelji. Njezina želja za preseljenjem sa sinovima bio je glavni kamen spoticanja u pokušaju izvansudskog dogovora bivših partnera.

image

Shakira je odlučila preseliti 1. travnja

RAúL TERREL/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

Prvotni plan bio je da se u Sjedinjene Države preseli početkom siječnja, no taj plan je odgodila zbog lošeg zdravlja njenog 91-godišnjeg oca Williama Mubaraka. Zatim se spekuliralo da će sa sinovima otići nakon završetka školske godine, ali čini se da latino diva ipak neće toliko dugo čekati za prekooceansku selidbu. U španjolskim medijima izašla je informacija da će Shakira preseliti u Miami do 1. travnja, što je za tri tjedna.

"Ono što su nam danas rekli je da ima zakazan datum selidbe tamo. To bi bio 1. travanj, ako sve prođe po planu tada se seli", kazala je Laura Fa jedna od novinarki koja redovito izvještava o kolumbijskoj pjevačici, prenosi Daily Mail. "Ove informacije dobivamo iz najbližeg kruga bivšeg para. Jedina prepreka bi bilo zdravlje Shakirina oca, a dobro je poznato da mu je stanje trenutno komplicirano", dodala je kolegica Lorena Vasquez.

image

S bivšim partnerom dogovorila se oko skrbništva

ADRIA PUIG ANADOLU AGENCY VIA AFP

"Shakirina je ideja da iskoristi proljetne praznike u Sjedinjenim državama, za put u Miami sa sinovima, kako bi oni mogli započeti s nastavom kada se američki učenici vrate na nastavu", dodale su. Shakirin otac hospitaliziran je u Barceloni, nakon što je prošle godine pao. Njegovo zdravstveno stanje sada je vrlo komplicirano i ne bi mogao podnijeti let, osim ako to ne bi bila potpuno medicinski opremljena letjelica. Za sada ga neće micati i ostat će u Barceloni. Božićne praznike proveli su zajedno, a nakon što je pušten iz privatnog Teknon Medical Centra u studenom, smješten je u kući uz 24-satnu profesionalnu skrb.

Linker
26. travanj 2024 07:32