Ljupka u žutom!

Sjećate se sestre Kate Middleton koja je ukrala pozornost na vjenčanju? Stigla je na krunidbu

Krunidbu kralja Charlesa III. i kraljice Camille nije propustila ni obitelj princeze Catherine - osim roditelja, na svečanu ceremoniju stigao je i brat buduće kraljice, ali i njezina mlađa sestra koja je na kraljevskom vjenčanju Kate i Williama 2011. godine postala glavna tema.

Mnogi obožavatelji komentirali su da je Pippa Middleton ponovno ukrala pozornost kao i na Kateinom i Willovom vjenčanju 2011. godine, ali to je daleko od istine. Tada je, naime, mlađa sestra princeze Catherine većini bila nepoznata pa kada se pojavila u prekrasnoj bijeloj haljini kako bi svojoj sestri pomogla oko šlepa svi su željeli znati čim više o njoj. Danima se pisalo o Pippi i njezinoj elegantnoj haljini koja je ocrtavala savršenu liniju. Takvu senzaciju teško je ponoviti, pa se njezino pojavljivanje na krunidbi ne može mjeriti s onim iz 2011. godine. Ipak, Pippa je izgledala odlično u kaputu-haljini žute nijanse čime se istaknula među drugim uzvanicima, a neizostavan je bio i fascinator iste nijanse koji je must have za ovakve prilike.

image

James Middleton i Pippa Middleton

WPA POOL/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA WPA POOL/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Midi model kombinirala je s jednostavnom zlatnom ogrlicom i minimalističkim naušnicama, dok je za modne dodatke odabrala cipele i torbicu bež nijanse. S druge strane, mama Carol Middleton stigla je u kraljevsko plavoj nijansi, a također je odabrala model kaput-haljine što je zapravo vrlo praktična odluka za proljetna događanja. Uz Pippu i Carol viđen je i James Middleton, najmlađi od troje djece Middletonovih.

image

Michael i Carole Middleton

ANDREW MILLIGAN AFP
image

Carole Middleton

ANDREW MILLIGAN AFP
Linker
26. ožujak 2024 20:43