CHEMA CLARES/GTRES/SHUTTERSTOCK
šuška se šuška

Skandal i na španjolskom dvoru: Kraljica Letizia varala je supruga s bivšim šogorom?

Bivši 53-godišnji šogor španjolske kraljice, Jamie Del Burg, tvrdi da je bio s njoj u romantičnoj vezi kad je upoznala budućeg španjolskog kralja te kako se njihova veza nastavila i nakon vjenčanja Letizije i Filipa 2004. godine. Kasnije je Jamie oženio Letizijinu sestru, Telmu.

Bivši 53-godišnji šogor španjolske kraljice, Jamie Del Burg, tvrdi da je bio s njoj u romantičnoj vezi kad je upoznala budućeg španjolskog kralja te kako se njihova veza nastavila i nakon vjenčanja Letizije i Filipa 2004. godine. Kasnije je Jamie oženio Letizijinu sestru, Telmu.

Na skandale u britanskoj kraljevskoj obitelji smo pomalo već naviknuli, a čini se kako i kraljevski dvor u Španjolskoj ima pokoji skandal u rukavu. Naime, bivši šogor kraljice Letizije, Jamie Del Burgo tvrdi da je bio s njom u vezi prije no što se vjenčao s njezinom sestrom Telmom.

53-godišnji poduzetnik ustvrdio i kako su bili u romantičnoj vezi kad je upoznala budućeg španjolskog kralja te je dodao kako se njihova veza nastavila i to nakon vjenčanja Letizije i Filipa 2004. godine. Navodno je zadržao fotografije, videa i tekstualne poruke koje su izmjenjivali. Poduzetnik, koji trenutno živi u Londonu, objavio je i selfie kraljice na društvenoj mreži X, prije poznatoj kao Twitter. Fotografija je navodno snimljena između 2005. i 2007. kad je kraljica bila trudna, piše Daily mail. a objavio je i poruku koju mu je poslala. "Ljubavi. Nosim tvoju pašminu, imam osjećaj kao da si pored mene i da paziš na mene. Brojim sate do našeg ponovnog susreta. Volim te."

Nakon što je podijelio fotografiju, Del Burgo je izbrisao profil, a ostali korisnici društvene mreže sumnjaju u istinitost njegovih navoda. Na ove tvrdnje su glasnogovornici iz španjolske kraljevske obitelji, samo poručili da nemaju komentara.

image

Letizia i Filip u braku su od 2004. godine

ANGEL NAVAL@MARINAPRESS/SHUTTERSTOCK

Objave su stigle samo nekoliko tjedna od izlaska knjige Jaimea Peñafiela "Letizia & I" u kojem je već Del Burgo iznio neke šokantne detalje o vezi s Letizijom. Za španjolske novine El Cierre Digital, autor knjige je rekao da je Jamie bio Letizijina velika ljubav te je ustvrdio kako je Del Burgo iznimno volio te da ju je čak namjeravao zaprositi, no umjesto prosidbe ona mu tada rekla kako je započela vezu s princom. Letizia i Jamie su nakon veze ostali u prijateljskom odnosu. A u knjizi je ustvrdio kako mu kraljica još 2010. godine šapnula na uho da ga voli i to dok su zajedno odmarali pokraj bazena u njezinoj kući te su odlučili ponovno biti zajedno. Prema navodima u knjizi, Letizia je već razmišljala o razvodu te se sa Jamiem željela preseliti u Los Angeles. Ipak, prema njegovom navodu, prekinuli su 2011. A poduzetnik je pokušao pronaći sreću i to ni manje ni više nego s Letizijinom sestrom. Samo nakon dva mjeseca veze 2011. zaručio se za Letiziju mlađu sestru Telmu Ortiz. Vjenčali su se 2012. godine, ali očito njihovoj sreći nije bilo suđeno pa se par razveo 2014. godine.

Linker
26. travanj 2024 19:21