svaka čast

Sličnost je zapanjujuća! Kristen Stewart snima film o životu princeze Diane, a ova objava oduševila je svijet

Glumica Kristen Stewart našla se u glavnoj ulozi biografskog filma "Spencer", koji bi krajem godine trebao ugledati svijetlo dana.

Glumica Kristen Stewart utjelovit će pokojnu princezu Dianu u filmu Pabla Larraína. Film "Spencer" priča priču o životu neprežaljene princeze, a u glavnoj ulozi našla se Kristen, koja se, sudeći prema prvoj objavljenoj fotografiji sa seta filma, sjajno snašla. Najavni materijal nadolazećeg filma otkriva Kristen u nekom novom svijetlu, a mnogi se slažu u ocjeni da je sličnost između nje i princeze Diane frapantna.

Čitajte i: Slomilo joj srce kad je otišla: Brat lady Di objavio rijetku fotografiju majke za kojom su patili

Na fotografiji koju je objavio redatelj film "Spencer", Kristen nosi jednu od slavnih Dianinih kombinacija - šešir od baršuna, crnu bluzu i crvenu jaknu.

Film će, inače, pratiti tok Dianinog života od trenutka kada je odlučila okončati svoj brak s princem Charlesom. Nakon praznika s kraljevskom obitelji na njihovom imanju u Sandringhamu, Diana je odlučila da će se razvesti. Dogodilo se to 1992 godine, a formalno se brak završio 1996. Premijeru bi "Spencer" trebao imati tijekom jeseni ove godine, a sve uoči 25. godišnjice smrti proslavljene princeze. Film će se snimati na nizu lokaciju u Velikoj Britaniji i Njemačkoj.

Čitajte i: Ljubav princeze Diane konačno progovorio: ‘Rekao sam joj da bude oprezna s tim intervjuom‘

Kristen Stewart prošle je godine u intervjuu s Jimmyjem Kimmelom progovorila o pritisku koji osjeća zbog uloge Diane Spencer.

"Teško mi je ne biti zaštitnički nastrojena prema njoj. Bila je tako mlada... svatko ima neku svoju perspektivu, stoga nema šanse da sve napravimo bez greške", rekla je Kristen. Osim toga, mnogi će glumicu uspoređivati s kolegicom Emmom Corrin, čija je izvedba u seriji "The Crown" naišla na pravo oduševljenje među obožavateljima Netflixovog hita. No, ako je suditi po najavnoj fotografiji - Stewart se zaista kvalitetno pripremila za ovaj zahtjevni projekt.

Linker
25. travanj 2024 11:32