DETALJI VJENČANJA

Stiže nastavak dokumentarca: Harry i Meghan otkrili pjesmu koja im je svirala za prvi ples

Najava drugog dijela Netflixove serije o Sussexima donosi dosad neviđene kadrove njihove privatne svadbene proslave u Frogmore Houseu, kojoj su prisustvovale i brojne zvijezde.

Prašina koju su podignuli s prve tri epizode svoje dokumentarne serije Harry i Meghan još uvijek se nije slegnula, a Sussexi već spremaju novi udarac. Netflix je jučer objavio trailer za drugi nastavak njihove serije, koji na streaming platformu stiže 15. prosinca, a čini se kako će ovoga puta u prvom planu biti kraljevsko vjenčanje.

U kratkoj najavi princ Harry i Meghan prisjećaju se svog velikog dana, 19. svibnja 2018. godine, dok se izmjenjuju kadrovi njihovog prvog plesa i privatne svadbene proslave u Frogmore Houseu.

"Samo sam stvarno htjela da glazba bude zabavna. Čak i naš prvi ples", rekla je Meghan na početku videa. Zatim se pokušavala sjetiti naziva pjesme pjesme na koju su plesali, Land of 1000 Dances Wilsona Picketta, te se našalila kako ga uvijek "promaši".

image

Na svadbi Harryja i Meghan bio je i Elton John

NETFLIX/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

U pozadini trailera svira melodija spomenute pjesme, a na fotografijama Meghan nosi elegantnu haljinu Stelle McCartney dok pleše s Harryjem, odjevenim u klasični crni smoking.

"To je bio naš prvi ples. Bilo je tako zabavno. Samo smo se vrtjeli kao vihor. Bilo je tako sjajno", dodala je vojvotkinja od Sussexa.

Podsjećamo, kralj Charles bio je domaćin večernjeg primanja para, kojem je nazočilo 200 njihovih najbližih prijatelja i obitelji, nakon ceremonije kraljevskog vjenčanja u kapelici St. George u dvorcu Windsor.

image

Privatna zabava održala se u Frogmore Houseu

NETFLIX/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Glumac Idris Elba bio JE DJ na proslavi, George Clooney služio je piće gostima, a Serena Williams uživala je u beer pongu. Harry i Meghan navodno su također održali smiješne govore u kojima su zahvalili svojim gostima na prisustvu.

"Bila je to velika plesna zabava, svi su se opuštali i uživali", ispričao je u to doba izvor za časopis People.

Linker
25. travanj 2024 08:49