Suze i smijeh

Što bi bilo da je Meghan na pokopu kraljice napravila isto što i Kate?

Izgleda da britanskoj javnosti ne odgovara baš ništa što napravi Meghan Markle koja im je otela omiljenog princa - sada joj ne vjeruju niti da je iskreno plakala za kraljicom, dok opravdavaju smješak princeze od Walesa

Iako je od posljednjeg ispraćaja kraljice Elizabete II. prošlo nekoliko dana, mediji se još uvijek bave detaljima koji su se mogli vidjeti tijekom sahrane, pogotovo onih koji bi mogli otkriti detalje između zavađene braće Williama i Harryja i njihovih supruga.

Meghan Markle, vojvotkinja od Sussexa nekoliko puta snimljena je kako briše suze sa svog lica, no britanski mediji neskloni Harryjevoj supruzi tu se gestu opisali kao odličnu glumu za javnost i kamere.

image

Meghan Markle snimljena je kako briše suze na pokopu

TIM ROOKE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Njoj suprotstavljena i mnogo više voljena Catherine, princeza od Walesa svoju tugu puno je diskretnije nosila, pa na njezinom licu nisu viđene suze, ali je zato viđen smiješak u komunikaciji sa svećenicima u Westminsterskoj opatiji. No o njezinom osmijehu nije se toliko raspravljalo koliko o ‘lažnim‘ suzama bivše američke glumice.

image

S druge strane, princeza Kate uhvaćena je u srdačnom razgovoru u kojem nije susprezala osmijeh

TIM ROOKE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Kada je toliko jaka netrpeljivost prema Meghan kojoj se ne vjeruje da ju je uistinu rastužio odlazak kraljice Elizabete II. s kojom je uostalom za života u Velikoj Britaniji imala prilično blizak odnos, neki su se pitali kakvi bi komentari bili da je situacija bila obrnuta - da je Catherine ronila suze, a Meghan se smješkala uzvanicima na kraljičinom sprovodu.

U svakom slučaju britanska javnost bi trebala prestati secirati svaki pokret Meghan Markle jer su agresivni mediji jedan od razloga zašto se s princem Harryjem preselila u Ameriku.

Linker
17. travanj 2024 12:56