James Whatling / MEGA / The Mega Agency / Profimedia
Stiže prinova

Šuškanja su bila točna! U britansku kraljevsku obitelj stiže još jedno dijete

Neki britanski mediji već mjesecima pišu kako će princeza Eugenie i njezin suprug Jack Brooksbank uskoro postati roditelji, a sada su i sami potvrdili sretnu vijest.

Unuka britanske kraljice Elizabete II. i sestrična prinčeva Williama i Harryja, Eugenie, ima još jedan veliki razlog za sreću. Nakon što se prije dvije godine udala za britanskog trgovca vinom, Jacka Brooksbanka, princeza je potvrdila da sa suprugom očekuje i prvo dijete.

A kako će drukčije podijeliti tu vijest s obožavateljima nego putem društvenih mreža. Na Instagramu je uzbuđena buduća majka podijelila fotografiju preslatkih dječjih papuča s likom medvjeda, kao i zajedničku fotografiju sebe i supruga, na kojoj se vidi koliko su sretni zbog prinove.

"Jack i ja smo jako uzbuđeni zbog rane 2021...", prilično zagonetno je napisala Eugenie i stavila emotikon bebe. Kraljevska prinova tako će biti sedma u redu za britansko prijestolje, ali vjerojatno neće imati titulu.

Eugenie i Jack vjenčali su se u listopadu 2018. u kapelici sv. Jurja u Windsoru, a princeza je sve oduševila odabirom vjenčanice dugačkim rukava s v-izrezom na dekolteu i leđima. Potpisuju je dizajneri Peter Pilotto i Christopher De Vos, a princeza je inzistirala da joj se vidi ožiljak koji ima od 12. godine kada je morala na operaciju zbog skolioze.

WINDSOR, ENGLAND - OCTOBER 12: Jack Brooksbank and Princess Eugenie of York leave the wedding of Princess Eugenie of York to Jack Brooksbank at St. George's Chapel on October 12, 2018 in Windsor, England.  (Photo by Toby Melville - WPA Pool/Getty Images)
Getty Images
Eugenie i Jack Brooksbank vjenčali su se 2018. u kapelici sv. Jurja u Windsoru

"Mislim da mogu utjecati na to što smatramo lijepim i pokazati svima svoje ožiljke. Mislim da se važno zauzeti za to i zbog toga sam htjela da haljina bude otvorena na leđima" izjavila je prije vjenčanja.

Kako je Eugenie jako povezana sa sestrom Beatrice, moguće je da će upravo nju uzeti za kumu djetetu. Naime, Beatrice joj je i vjenčana kuma pa je logično pretpostaviti da će pristati i na ovu važnu ulogu.

Inače, Beatrice se u srpnju u tajnosti vjenčala za talijanskog grofa i tajkuna Edoarda Mapellija Mozzija, nakon što je ceremoniju tri puta odgađala - dva puta zbog seksualnog skandala Beatriceinog oca, princa Andrewa, a treći put zbog pandemije koronavirusa. S obzirom na britansku kraljevsku tradiciju, nećemo morati dugo čekati prije nego i Beatrice objavi očekuje bebu.

Čitajte i:

Nikad skromnije vjenčanje: Unuka je vjenčanicu i tijaru posudila od kraljice, a svi se pitaju jedno

Princ Andrew bit će izbrisan sa slavljeničkih fotografija povodom 100. rođendana svog oca

Ne krije ponos: Dirljiva poruka Eugenie starijoj seki, koja je imala potpuno drugačije vjenčanje

Linker
20. travanj 2024 09:50