serija uznemirila duhove

‘Užasna si žena, profitirala si od tuđe boli‘: Stare rane opet izašle na površinu, ružno vrijeđaju Camillu

Camilla Parker Bowles na meti je britanske javnosti nakon što je u četvrtoj sezoni serije "The Crown" prikazana njezina preljubnička afera s princom Charlesom.

Četvrta sezona Netflixove drame "The Crown" ne prestaje uznemiravati britansku kraljevsku obitelj. Pojavljivanje lika princeze Diane vratilo je duhove prošlosti i moglo bi teško naštetiti mukotrpno građenom imidžu vojvotkinje Camille i princa Charlesa.

U braku nas je bilo troje.

Serija, naime, prikazuje i kako je tekla strastvena preljubnička afera Camille i princa Charlesa tijekom njegovog braka s neprežaljenom princezom Dianom. Britanski mediji naglašavaju ovih dana da su u stvarnosti Camilla i Charles imali malo kontakta tijekom prvih pet godina njegovog braka s princezom Dianom. No, ona sama je u poznatom intervjuu iz 1995. godine izjavila da ih je u braku bilo troje. A Britanci nikada nisu prestali vjerovati Diani, niti su je prestali obožavati.

Nižu se negativni komentari

Stoga ne čudi što je ovih dana fotografija Camille Parker Bowles na Instagramu kraljevske obitelji ostala zatrpana negativnim komentarima. Više od četiri tisuće ljudi ispod fotografije nazvalo ju je: "užasnom ženom koja je profitirala od tuđe boli". "Mučila si Dianu od trenutka kada se zaručila za Charlesa", pisale su ljute korisnice Instagrama Camilli ispod njezine fotografije.

Iz Netflixa su sve češće napade na seriju, a koji redom dolaze iz izvora bliskih kraljevskoj obitelji i visokom britanskom društvu, odbili komentirati.

Čitajte i:

Život napetiji od sapunice: Konačno je otkriveno zašto je princ Charles Camillu zvao ‘Gladys‘

‘Bilo nas je troje u braku‘: Proslavljeni novinar izmanipulirao lady Di da izgovori tu rečenicu?

Pratili su ih skandali, osude i prijezir, ali ni kraljici, a ni javnosti nisu dali da im stanu na put

Linker
19. travanj 2024 21:24