iz praktičnih razloga

Velika promjena na pomolu! Kate Middleton i princ William nadomak su velike odluke

Omiljeni par britanske javnosti planira se sa svojom obitelji preseliti bliže kraljici Elizabeti II.

Kate Middleton i princ William navodno planiraju preseliti s obitelji kako bi bili bliže kraljici Elizabeti II., ali i kako bi se što bolje pripremili za velike odgovornosti koje ih čekaju jednog dana. Bračni par razmišlja o velikom koraku za svoju peteročlanu obitelj te navodno već razgledavaju nekretnine. Kate i William s djecom trenutno žive na relaciji između Kensingtonske palače u Londonu i Anmer Halla u Norfolku. Trenutno razgledavaju nekretnine, uključujući i Fort Belvedere, koji se nalazi prema južnom kraju Velikog parka Windsor.

image
Par želi živjeti bliže kraljici Elizabeti II., a usto se pripremati i za veće obaveze koje ih čekaju jednog dana.
SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Princ William s ovime nije nimalo zadovoljan: Kate je za vrijeme njihovog prekida imala avanturu s njegovim rivalom

"Anmer Hall imao je smisla dok je William bio pilot helikoptera i to je bilo korisno za Božić u Sandringhamu, ali zapravo on to više ne radi. Lokacija je predaleka za vikende pa je Windsor savršen kompromis. Oni sada traže mogućnosti na tom području", rekao je upućeni izvor. Navodno se i kraljica Elizabeta želi potpuno preseliti u Windsor, gdje je s pokojnim suprugom Phillipom provela veliki dio karantene i gdje je bliže svojim sinovima Edwardu i Andrewuu.

image
Kate i William već gledaju nekretnine u okolici dvorca Windsor.
CHRIS JACKSON/WPA POOL/SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Otkazuju sve događaje! Kate Middleton odgodila sve obaveze, oglasila se i palača

Obiteljsku nekretninu koju su koristili princ Harry i Meghan Markle trenutno, pak, koristi princeza Eugenie s obitelji. Nije prošlo puno vremena između kontroverzne obnove Frogmore Cottagea na imanju Windsor i odluke Harryja i Meghan da sve napuste. Srećom, potrošeni novac nije bačen uzalud jer je to trenutni dom prinčeve voljene rođakinje.

Linker
18. travanj 2024 17:41