u punom trku

Viralna snimka: Princ Louis iznenadio sestru Charlotte tijekom božićne šetnje

Najmlađe dijete Kate i Williama osvojilo je srca okupljenog mnoštva kad je potrčao za svojom sestrom kako bi joj nešto dao.

Princ Louis brižan je mlađi brat. Na božićno je jutro četverogodišnjak prošetao Sandringhamom sa svojom obitelji, držeći za ruku mamu Kate.

Mnoštvo ljudi koje se okupilo kako bi pozdravilo kraljevsku obitelj jako ga je zainteresiralo pa je u jednom trenutku pustio maminu ruku na putu do kapelice te je zaostao za svojom obitelji.

Kad je shvatio da je sam potrčao je prema njima. Na društvenim mrežama sad je osvanula snimka na kojoj Louis zaziva svoju sestru Charlotte, a kad joj je prišao pružio joj je mali buket.

Taj je prizor oduševio okupljene pa se na snimci čuje grupno razdragano: "Aaaaaa..."

Kako se ne bi ponovno izgubio, tata William nježno ga je vodio popločenim putem dalje.

Šetnja Sandringhamom održala se prvi put od pandemije koronavirusa, ali i prvi put bez kraljice Elizabete koja je preminula u rujnu ove godine.

Nastavljajući tradiciju, kralj Charles predvodio je šetnju do crkve, s Camillom pored sebe. Kasnije tog dana održao je govor u kojem se s ljubavlju prisjetio majke, ali i podrške koju je javnost pružila kraljevskoj obitelji u trenutku njene smrti.

"Sjećam se dirljivih pisama i poruka koje je toliko vas poslalo mojoj supruzi i meni, ne mogu vam dovoljno zahvaliti na ljubavi i suosjećanju koje ste iskazali cijeloj našoj obitelji", rekao je.

Linker
20. travanj 2024 05:33