Zimska čarolija

William je došao na vjenčanje svoje prve djevojke, tamo je sreo još neke bivše

Idilično zimsko vjenčanje bilo je pravo okupljanje jedne generacije, one princa od Walesa, došao je kao gost svojoj prijateljici i bivšoj djevojci, a tamo je sreo još neke bivše ljubavi.

U blagdanskoj sezoni princ William odabrao je proslaviti ljubav i to jedne jako bitne žene. Vikend je proveo sa starim prijateljima u Cotswold Hillsu. Princ od Walesa odlučio se pritajiti te prisustvovati vjenčanju bez posebnih protokola. Prošlog se vikenda udala Rose Farquhar, njegova bivša djevojka, za svog partnera Georgea Gemmella u crkvi St. Mary the Virgin u Tetburyju u Gloucestershireu.

image

Princ William došao je na vjenčanje starih prijatelja

GOFF PHOTOS/PROFIMEDIA

Iako je mladenka malo zakasnila, nakon toga vjenčanje je prošlo poput prave zimske bajke. Mlada i njen otac na vjenčanje su stigli u automobilu Audi A3, koji se prije ceremonije pokvario, no srećom ipak su stigli na ceremoniju.

"Bilo je to magično zimsko vjenčanje u snijegu. Mladenka i mladoženja su prošli kroz tunel koji su formirali gosti s prskalicama u zraku, prije nego su otišli svojim vintage Land Roverom. Cotswolds je tako predivan po snijegu", otkrio je insajder za People.

image

Rose Farquhar bila je prva Williamova djevojka

ANDREW LLOYD/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Da su članovi kraljevske obitelji ostali u dobrim odnosima sa svojim bivšim partnericama i partnerima pokazao je i ostatak društva. Okupila se cijela zlatna generacija Velike Britanije, pa je tako na svadbi bila još jedna bivša princa Williama Olivia Hunt, kao i njihovi prijatelji Jamie Murray Wells, Guy Pelly, Mark Tomlinson, Harry Meade, Natasha Rufus Isaacs te njen suprug Rupert Finch - koji je igrom slučaja i bivši dečko Kate Middleton.

image

Osim malih poteškoća, vjenčanje je bilo kao iz bajke

GOFF PHOTOS/PROFIMEDIA
image

Rose Farquhar i George Gemmell odvezli su se u vintage džipu

GOFF PHOTOS/PROFIMEDIA

Veza između Williama i Rose, koja je njegova prijateljica iz djetinjstva, opisana je kao "nevina i nježna romansa", a ona se smatra prinčevom prvom ozbiljnijom djevojkom. Farquhar je također bila gošća na vjenčanju princa Williama i Kate Middleton koje se održalo 2011. godine.

Linker
24. travanj 2024 06:01