Trooping the Colour, William i Kate

 DAVID HARTLEY/SHUTTERSTOCK
Obiteljska idila

Za sve je zaslužna Kate: Nova fotografija princa Williama i djece raznježila obožavatelje

Princeza od Walesa zabilježila je dirljiv trenutak obiteljskog zajedništva na plaži i objavila ga na službenom Instagram profilu uz čestitku povodom Dana očeva.

Princeza od Walesa zabilježila je dirljiv trenutak obiteljskog zajedništva na plaži i objavila ga na službenom Instagram profilu uz čestitku povodom Dana očeva.

Nakon pojavljivanja na nedavnoj paradi povodom kraljevog rođendana Trooping The Colour, princ i princeza od Walesa William (41) i Kate (42) pratitelje su iznenadili novom objavom. Na njihovoj službenoj Instagram stranici osvanula je fotografija Williama i njihovo troje djece - prinčeva Georgea (10) i Louisa (6) te princeze Charlotte (9) kako stoje pijesku okrenuti leđima i zagrljeni, dok se iza objektiva našla princeza Kate. “Volimo te, tata. Sretan Dan očeva, G, C & L,” stoji u opisu fotografije.

Dan očeva slavi se treće nedjelje u lipnju i u SAD-u i u Ujedinjenom Kraljevstvu, a prije ove objave, princ od Walesa objavio je sliku sebe kao djeteta s ocem i čestitao kralju Charlesu (75) ovaj poseban dan. Na simpatičnoj slici maleni William se igra u vrtu s ocem, a u opisu fotografije stoji: "Sretan Dan očeva tata, W.".

Na nedavnoj tradicionalnoj proslavi rođendana kralja Charlesa sva je pažnja javnosti bila usmjerena na princezu Kate kojoj je to bilo prvo pojavljivanje u javnosti nakon vijesti o dijagnozi karcinoma. Kate je za svoje prvo javno pojavljivanje nakon višemjesečnog izbivanja odlučila odjenuti bijelu kreaciju britanske dizajnerice Jenny Packham. Decentna, jednostavna, a opet vrlo luksuzna haljina midi dužine uklapala se u njezin uobičajen modni izričaj.

image
JUSTIN TALLIS AFP

Kreacija je pratila liniju tijela, a oko struka je bila ukrašena s dvije crne trake te je sličan detalj imala i oko vrata. Cijelu kombinaciju dodatno je podigla i crno-bijela mašna. U svojoj najavi prisustvovanja tom događaju na njezinom Instagram profilu napisala je između ostalog kako je oduševljena podrškom koju je dobila otkako je saznala za dijagnozu. "To je stvarno promijenilo naš svijet i pomoglo nam dok smo prolazili kroz težak period", rekla je Kate. U bolesti uvijek postoje bolji i loši dani, a kada na red dođu oni loši, osjeća se, kako kaže, iscrpljeno, krhko i umorno. "Ali kada se osjećam snažnije, želim iskoristiti svaki trenutak koji mi se pruža”, poručila je Kate i dodala da se nada da tijekom ljetnih mjeseci preuzeti još neke službene obveze, no naglasila je da njezino pojavljivanje na paradi ne znači formalni povratak javnim dužnostima.

image
HENRY NICHOLLS AFP
Linker
17. lipanj 2024 07:03