NOVI POČETAK U NEW YORKU

Zavirite u dom princeze Mako koja se odrekla titule: Japanski ‘Meghan i Harry‘ uselili u jednosoban stan

Bivša japanska princeza sa suprugom Kejiem Komurom započela je nov život u stanu u New Yorku.

Bivša princeza Mako koja je odlučila prkositi japanskim običajima i udati se za pučanina zbog kojeg se odrekla kraljevske titule, sada se sa suprugom Keijem Komurom skrasila u jednosobnom stanu u New Yorku.

image

Bivša princeza Mako sada se sa suprugom Keijem Komurom skrasila u jednosobnom stanu u New Yorku.

PLANET/PROFIMEDIA

Japanski "Meghan i Harry" iznajmili su jednosoban stan u njujorškoj četvrti "Hell's Kitchen" - uhvatili su ih u nedjelju paparazzi dok su nosili prtljagu u zgradu u kojoj se nalaze luksuzni stanovi. Fotografije njihovog novog doma već su obišle svijet, a jednosobni stanovi u njihovoj zgradi koja gleda na rijeku Hudson i udaljena je svega nekoliko koraka od Central Parka, trenutno se iznajmljuju za minimalno 4300 dolara mjesečno.

image

Supružnici su iznajmili jednosoban stan u njujorškoj četvrti "Hell's Kitchen".

PLANET/PROFIMEDIA

Čitajte i: Tko je japanska princeza Mako, koja se zbog ljubavi odrekla svega? Izgubila titulu i novac, no to joj nije nimalo važno

Osim 392 stana, zgrada u koju je par preselio nakon skromnog vjenčanja ima dnevni boravak na krovu, fitness centar, spa i knjižnicu.

image

Zgradi gleda na rijeku Hudson i udaljena je svega nekoliko koraka od Central Parka.

PLANET/PROFIMEDIA

Nakon što je princeza odbila oko 150 milijuna jena (oko 8,6 milijarde kuna) od japanske vlade koji se kao naknada daju ženskim članicama obitelji koje zakon prisiljava da se nakon udaje odreknu svog kraljevskog statusa, par bi trebao biti financijski neovisan.

image

Osim 392 stana, zgrada ima dnevni boravak na krovu, fitness centar, spa i knjižnicu.

PLANET/PROFIMEDIA

Ljubav s fakulteta

Suprug bivše princeze tek treba položiti državni pravosudni ispit, a trenutno radi u uredima odvjetničke tvrtke Lowenstein Sandler na Manhattanu dok Mako, najstarija kći prijestolonasljednika Fumihita te nećakinja cara Naruhita, još čeka vizu kako bi mogla raditi i u SAD-u, piše New York Post.

Čitajte i: Zabranjena ljubav je pobijedila: Japanska princeza udala se unatoč svemu što joj stalo na put, a vjenčanica je sve iznenadila

image

Jednostavni stanovu u toj zgradi iznajmljuju se za minimalno 4300 dolara mjesečno.

PLANET/PROFIMEDIA

Par koji se upoznao dok su pohađali Međunarodno kršćansko sveučilište u Tokiju prije deset godina, nakon nedavnog vjenčanja bez tradicionalnih obreda i financijske naknade održao je konferenciju za novinare u kojoj je Mako izjavila: "Za mene je Kei-san neprocjenjiva osoba. Za nas je naš brak bio neophodan izbor da živimo i slijedimo svoja srca", dok se Komuro nadovezao: "Volim Mako. Živim samo jednom i želim život provesti s nekim koga volim. Nadam se da ću imati toplu obitelj s Mako-san i nastavit ću činiti sve da je podržim."

Linker
19. travanj 2024 10:33