Meghan Markle i princ Harry

 RT YOUTH POWER FUND/FERRARI/PROFIMEDIA
Ipak je sve u redu

Žele stati na kraj napisima da im je brak u problemu: Nasmijani Harry i Meghan objavili video

Nasmiješeni vojvoda i vojvotkinja od Sussexa objavili su video u kojem čestitaju dobitnicima njihove stipendije, a mnogi smatraju kako se radi o njihovom odgovoru na brojne spekulacije oko problema u braku.

Nasmiješeni vojvoda i vojvotkinja od Sussexa objavili su video u kojem čestitaju dobitnicima njihove stipendije, a mnogi smatraju kako se radi o njihovom odgovoru na brojne spekulacije oko problema u braku.

Posljednje su vrijeme sve glasnija šuškanja kako u braku Sussexovih nije sve baš tako bajno. Sve je počelo glasinama kako su, nakon raskida unosne suradnje sa Spotifyjem, u opasnosti od velikih financijskih gubitaka koji bi značili propast njihove ideje o blistavoj budućnosti u Hollywoodu. Navode je dodatno potkrijepila i činjenica kako se princ Harry uskoro samostalno upušta u afričku avanturu s Netflixom kako bi snimio dokumentarac i na to putovanje odlazi sam. Ipak, Harry nije jedini koji se okrenuo solo projektima - Meghan Markle je nedavno potpisala ugovor s agencijom William Morris Endeavor kako bi se vratila glumačkoj karijeri, a navodno su joj i savjetovali da svoj posao odvojio od princa Harryja jer će joj to biti bolje za imidž.

Međutim, sada su video objavom i širokim osmijesima pokušali stati na kraj glasinama i dati do znanja kako je u njihovom braku, ali i na poslovnom planu, baš sve u najboljem redu. Modno usklađeni princ Harry i Meghan tako su razgovarali s dobitnicima stipendije Responsible Technology Youth Power fondacije (RTYPF) koju sponzoriraju putem svoje Archewell fondacije. U obranu njihove sreće stali su i brojni izvori koji navode kako je u njihovom braku sve u redu te da je Harryjev put u Afriku poslovne prirode, a ne privatne pa kao takav nije znak nikakve nevolje u njihovu odnosu.

Dodatno ulje na vatru sve lošijeg stanja njihovog braka je i činjenica kako su posljednji put zajedno u javnosti viđeni u svibnju na dodjeli nagrada u New Yorku kada su ih, kako tvrde, naganjali paparazzi kroz ulice Manhattana. Podsjetimo, ta je večer trebala biti u znaku slavlja za Meghan koja je zbog svog neumornog zalaganja za prava žena dobila prestižnu nagradu "Women of Vision". No večer je dobila neočekivani obrat u kojem su Sussexi i Meghanina majka Doria Ragland, zbog gužve i nedostatka zaštitara, umalo završili kobno u bijegu od paparazza koji su ih nastavili slijediti. "Vojvotkinja i vojvoda od Sussexa te gospođa Ragland sudjelovali su u umalo katastrofalnoj automobilskoj potjeri skupine iznimno agresivnih paparazza. U nemilosrdnoj potjeri koja je trajala gotovo dva sata umalo je došlo do nekoliko nesreća s drugim vozačima na cesti, a ugroženi su bili i pješaci, te dva njujorška policajca koji su se zatekli na ruti putovanja", priopćio je tada glasnogovornik para.

Linker
27. travanj 2024 13:22