Stigla prinova

Slavlje u obitelji Predsjednika Vlade Andreja Plenkovića: Ana Maslać Plenković rodila treće dijete

Da obitelj Plenković čeka treće dijete, doznalo se početkom veljače, kad su informaciju službeno potvrdili iz ureda predsjednika Vlade Republike Hrvatske.

Večeras se u Petrovoj bolnici u Zagrebu rodio Ivan Plenković, doznaje Jutarnji list od izvora bliskih obitelji.

Porođaj je prošao u najboljem redu, a ponosni roditelji, hrvatski premijer Andrej Plenković i njegova supruga Ana Maslać Plenković s kćeri Milom i sinom Marijom presretni su zbog prinove u obitelji, kako navodi Jutarnji list.

Da obitelj Plenković čeka treće dijete, doznalo se početkom veljače, kad su informaciju službeno potvrdili iz ureda predsjednika Vlade Republike Hrvatske, a dotad su sretnu vijest ponosni roditelji čuvali u krugu najužih članova obitelji i prijatelja. Bračni par Plenković iznimno čuva privatnost obitelji, kao što je to bilo u slučaju rođenja kćeri Mile (4) i sina Marija (7), te ih medijski ne izlažu i ne eksponiraju.


image
RONALD GORSIC/CROPIX


Supružnici Plenković vjenčali su se početkom listopada 2014., a dva i pol mjeseca kasnije, Ana je 19. prosinca, na svoj 35. rođendan, rodila njihovog prvog sina. Kćerkicu Milu, Ana Plenković rodila je u Petrovoj bolnici u Zagrebu, 21. veljače 2017. Sina su nazvali Mario, po ocu Andreja Plenkovića, profesoru komunikologije na Grafičkom fakultetu u Zagrebu.

Iako nisu unaprijed otkrivali ime, nagađalo se da bi treće dijete moglo dobiti ime Ivan po bratu Ane Plenković. U istoj bolnici, kao i mala Mila, rodio se Ivan, koji je donio veliku sreću i veselje obitelji koja će uskoro, točnije 8. travnja, proslaviti i rođendan premijera Plenkovića.

Linker
15. ožujak 2024 19:10