Ne odustaje od ljubavi!

Uršula Tolj o HTV-ovu showu i špekulacijama o ljubavnoj vezi: ‘Nešto je u zraku‘!

Popularna voditeljica ovih je dana u žiži javnosti zbog nove sezone glazbenog showa na HRT čija je glavna urednica. Uoči početka prve emisije najavljene za sutra, 19. ožujka, za naš je portal otkrila je što si je poželjela za nedavni 49. rođendan te u kakvom je odnosu s popularnim Hajdukovcem Markom Livajom.

Sve je spremno za treću sezonu popularnog showa Zvijezde pjevaju koji njegovi obožavatelji čekaju s golemim nestrpljenjem. Prema najavama s HRT, deseta sezona mogla bi ponoviti rekordnu gledanost iz 2019., što nam je potvrdila i urednica emisije Uršula Tolj.

"Svi smo silno uzbuđeni jer je ovo na neki način 'povratnička' sezona. Zadnju smo odradili u pandemijskim uvjetima zbog korone. Sada opet imamo publiku u studiju, doduše u nešto manjem obimu nego inače, a sve emisije idu i uživo", zadovoljna je Uršula.

Plavokosa "šefica" Zvijezda pjevaju kazala nam je i da ove godine nema prevelike treme među natjecateljima. Podsjetimo, četveročlani žiri kojeg čine Danijela Martinović, Zorica Kondža, Marko Tolja i Jurica Pađen, ocjenjivat će ukupno osam parova. To su glumica Areta Ćurković i Goran Bošković, radijski i televizijski voditelj Robert Ferlin i Mario Lipovšek Battifiaca, redatelj i scenarist Mario Kovač i Lu Jakelić, radijska i televizijska voditeljica Maja Ciglenečki i Stjepan Lach, televizijski autor i voditelj Antun Ponoš i Lara Antić Prskalo, komičarka Marina Orsag i Ivana Kindl, glumica Iva Jerković i Ivo Amulić te glumac Marko Braić i Gina Damjanović.

"Na dosadašnjim probama je atmosfera bila odlična. Nitko od naših pjevača amatera nema baš veliku tremu, što je rijetkost", smije se Uršula, kojoj je ovaj mjesec i na privatnom polju u svečarskom raspoloženju. Prije dva dana je, naime, proslavila 49. rođendan.

"Rođendan mi je bio 16. ožujka. Prvotno sam ga planirala slaviti za vikend, no zbog showa sam party organizirala taj isti dan. Slavlje je bilo u jednom zagrebačkom kafiću, a pozvala sam desetak najbližih prijatelja. Naravno, imala sam i tortu sa svjećicama, i to od čokolade, koju mi je napravila jedna prijateljica", ispričala nam je Uršula.

image

Uršula nam je priznala kako joj na privatnom planu nikad nije dosadno

MARKO MISCEVIC/CROPIX

Čitajte i: Tajna privlačnosti splitskog miljenika! Marko Livaja otkrio simboliku njegovih stotinjak tetovaža

Atraktivna Riječanka, povjerila nam je i njezinu rođendansku želju.

"Zapravo već godinama želim isto, a to je da budemo dobri jedni prema drugima. I da je što manje nesreće oko nas. A što se tiče poslovnog uspjeha, on ovisi o tome koliko se trudite i radite", nadodala je Uršula.

Omiljena voditeljica za Gloria.hr komentirala je i nedavne medijske napise o tajnoj vezi s nogometašem Markom Livajom, o čemu se počelo nagađati nakon što je u novije vrijeme nekoliko puta viđena na Hajdukovim utakmicama na splitskom Poljudu.

"Veliki sam navijač Hajduka, a Livaju nikada nisam osobno upoznala", rekla nam je Uršula o životnom partneru bivše manekenke Iris Rajčić, s kojom ima dvoje djece, kći Elizabet i sina Lorenza.

No, Uršula nam je zato dala naslutiti da na njezinom ljubavnom planu nikada nije dosadno. Kako se našalila ova mama studenta Petra i srednjoškolke Ewe, koja je solo već desetak godina, nešto se leluja po tom pitanju.

"Nije ništa toliko ozbiljno da bih o tome javno pričala. No, da je nešto u zraku, to je istina“, tajnovita je Uršula.

Linker
18. travanj 2024 18:31