Getty Images
Od vampirice do princeze

Buntovnica Hollywooda dobila ulogu neprežaljene legende: Mnogi u šoku, no sličnost im ne mogu osporiti

Glumica koja se proslavila ulogom u vampirskoj 'Sumrak sagi' izbor je za najnoviji film o Lady Diani Spencer, što je mnoge štovatelje pokojne princeze iznenadilo.

Šok u svijetu filma i štovatelja Lady Di nastupio je nakon što je objavljeno da će Kristen Stewart, zvijezda Sumrak sage, utjeloviti legendarnu princezu na filmskom platnu. Radnja nadolazećeg filma koji će se zvati "Spencer" bit će smještena u devedesetima, pratit će Dianin život u trenu kada je definitivno odlučila da brak s princom Charlesom ne funkcionira.

Drama će se odviti u samo tri dana, u jednom od njezinih posljednjih božićnih blagdana provedenih u Windsoru. Kristen Stewart se dokazala u više navrata da može glumiti i u komediji i u drami, ali njezino lice u ulozi "Princeze srca" intrigiralo je mnoge, zbog buntovne naravi mlade glumice.

Getty Images
Kirsten Stewart i Diana Spencer

Bitne karakteristike

Kada se usporede lica Kirsten i Diana imaju neke nevjerojatne podudarnosti u izgledu, ali to nije najbitnija stvar otkako su filmska šminka i prostetika napredovali u posljednje vrijeme. Uvjerili smo se i da kostimografija te stiliziranje na filmu i serijama može učiniti čuda, transformirati glumce do neprepoznatljivosti.

Redatelj Pablo Larraín uvjeren je da Stewart ima sve bitne karakteristike da savršeno prikaže Dianu, uključujući njezinu predanost, sposobnost da prikaže priču samo svojim očima te raznolikosti koju je dokazala kao glumica. Snimanje je zakazano najranije za 2021. te mnogi ljudi iz svijeta filma nestrpljivo očekuju više detalja o filmu.

Pročitajte i:

Buntovnica crvenog tepiha: Kristen Stewart ponovno prkosi u tenisicama na svečanoj premijeri

Za njim su ludovale obožavateljice, ali on sada tvrdi: 'Star sam i dosadan'

Iako ga je prevarila, slavna 'vampirica' ne može prežaliti staru ljubav: 'Bio je najbolji, udala bih se za njega da me zaprosio'

NOVI DETALJI: Princ Charles i princeza Diana odlučili da se razvode pa zajedno plakali na kauču!

Modom protiv suza: Najbolji osvetnički stajlinzi lady Di i danas ostavljaju bez daha

Linker
20. travanj 2024 13:17